Nämä merkit paljastavat, ettei mies ole sinulle "se oikea"

Kenenkään ei tarvitse sietää huonoa kohtelua suhteessaan. Nämä merkit paljastavat, että mies ei ole sinulle "se oikea".

Välinpitämättömyys ja huono käytös eivät kuulu rakastavaan parisuhteeseen. Yourtango.com koksi yhteen merkit, jotka paljastavat, että mies ei ole sinulle "se oikea".

1. Hän ei soita sinulle, vaikka lupaa

Toisinaan elämämme on niin kiireistä, ettemme ehdi irroittautumaan työstämme hetkeksikään. Mutta jos hän vetoaa kiireisiinsä useita kertoja, on se selvä merkki, ettet ole hänelle tärkeysjärjestyksessä kärkipäässä. Mikäli mies on todella kiinnostunut aloittamaan ihmissuhteen kanssasi, hän ei unohda sinua, eikä unohda soittaa sinulle.

2. Hän on usein myöhässä, eikä soita sinulle kertoakseen sitä

On useita syitä sille, miksi ihmiset myöhästyvät (liikenneruuhka, auto-ongelmat, työkiireet jne.), mutta myöhästymisestä ilmoittaminen nopealla puhelinsoitolla ei ole iso juttu. Myöhästymisen voi antaa anteeksi, mutta ei sitä, ettei toinen viitsi vaivautua kertoakseen, että on myöhässä. Tällainen välinpitämättömyys on myös selvä merkki siitä, ettei hän ole kovinkaan kiinnostunut sinusta.

3. Hän ei ilmesty paikalle, vaikka teidän oli tarkoitus nähdä

Ellei hänellä ole erittäin pätevää syytä, tapaamisen peruminen ilman ilmoittamista on täysin anteeksiantamatonta. Mikäli mies kohtelee sinua jo alussa näin huonosti, suhteesta tulee varmasti yhtä tunteiden vuoristorataa, eikä sillä ole takuulla kaunista loppua.

4. Hän haluaa nähdä sinua vain silloin tällöin

Mikäli miehellä on erilaisia sääntöjä, kuten "en voi nähdä sinua kuin joka toinen viikonloppu", hän mitä luultavimmin pitää sinua vain varalla etsiäkseen itselleen jotakin vielä parempaa.

5. Hän tietää sinusta paljon enemmän kuin sinä hänestä

Mikäli huomaat keskustelunne pyörivän sinun ympärillä, eikä seuralaisesi ole innostunut kertomaan itsestään, hän luultavasti salaa jotakin. Monet miehet eivät ole kovia puhumaan, mutta jos hän on hyvin pidättyväinen, hän haluaa pitää sinut tietyn etäisyyden päässä itsestään.

6. Hän ei puhu sinusta muille

Mikäli hän ei esittele sinua ystävilleen tai pyydä sinua viettämään aikaa ystäväpiirinsä kesken, tämä on selvä merkki, ettei hän ole varma koko jutusta. Vaikka ette viettäisikään aikaa yhdessä, hänen ystäviensä pitäisi olla ainakin tietoisia sinun olemassaolostasi. Se, miten miehen ystävät käyttäytyvät sinua kohtaan, kertoo myös suhteenne tilanteesta paljon.

7. Hän ei kutsu sinua tapaamaan perhettään - ikinä

Perheenjäsenten tapaaminen on iso juttu, eikä se tapahdu ennen kun mies on sitä mieltä, että juttu johtaa johonkin. Mutta mikäli olette tapailleet hyvän aikaa, eikä hän vieläkään ole kutsunut sinua tapaamaan perhettään, hänellä on mitä luultavimmin epäilyjä suhteestanne. Hän voi myös hävetä perhettään, mutta toinen vaihtoehto on, ettei hän pidä sinua tarpeeksi hyvänä esitelläkseen sinut perheelleen.

8. Hän ei vietä lomia kanssasi

Monet eronneet miehet haluavat viettää lomansa lastensa kanssa ja se on hyvin ymmärrettävää. Mutta jopa silloin mies ehtii varmasti raivaamaan kalenteristaan tilaa myös sinulle. Mikäli mies varaa aina lomallaan matkan poikaporukan kanssa rällästämään, eikä pyydä sinua mukaan, et mitä luultavimmin ole hänen tärkeysjärjestyksessään kovinkaan korkealla.

9. Hänellä on paljon naispuolisia ystäviä - ja hän haluaa sinun tietävän sen

Platoniset ystävyyssuhteet ovat harvoin täysin platonisia - usein tunteita on suuntaan tai toiseen.

10. Hän ei kerro menoistaan

Terveessä parisuhteessa ei ole salaisuuksia. Mikäli mies ei kerro menoistaan, tälle on syy. Mitä luultavimmin hän haluaa pitää mahdollisuudet avoinna, eikä sitoutua sinuun.

11. Hän ei puhu yhteisistä tulevaisuudensuunnitelmista

Hetkessä eläminen on ihailtavaa, mutta suhteessa tulevaisuudensuunnitelmat ovat välttämättömiä. Mikäli hän ei edes silloin tällöin puhu tulevaisuudensuunnitelmistaan kanssaan, sinä et mitä luultavimmin sisälly niihin.

12. Hän haluaa sinun tietävän, että hänellä oli todellista elämää ennen sinua

Mikäli miehesi muistuttaa jatkuvasti upeasta sinkkuelämästään, kun suhteenne on jatkunut jo jonkin aikaa, hän mitä luultavimmin haluaa olla yhä sinkku.

13. Sinulla on olo, että jos voisit muuttaa itseäsi ja muuttua vähemmän vaativaksi, suhteenne voisi toimia

Mikäli haluat muuttaa itseäsi miehen takia, hälytyskellojen pitäisi alkaa soida. Jos haluat todellisen ihmissuhteen, jossa on oikeita tunteita, välittämistä ja romantiikkaa, etkä saa niitä, hän ei ole oikea mies sinulle. Älä siis yritä muuttaa häntä, äläkä anna hänen muuttaa sinua.

AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat