Tällainen on täydellinen mies

Hellobeautiful-sivusto listasi yhteen ominaisuuksia, jotka löytyvät täydellisestä miehestä.

Onko täydellistä miestä olemassakaan? Siihen eivät kaikki saa ikinä varmuutta, mutta ominaisuudet, jotka täydellisestä miehestä löytyvät, on nyt koottu yhteen.

Kunnioittava

Kohtelias käytös naista kohtaan on jo puoli voittoa. Jos mies käyttäytyy naista kohtaan kunnioittavasti, ansaitsee hän helposti herrasmiespisteitä, joita nainen arvostaa.

Myös oman äidin kunnioitus heijastuu naisen silmiin hyvänä ominaisuutena. Nainen uskoo miehen kunnioittavan itseään, jos tämä selvästi arvostaa omaa äitiään.

Huomioiva

Kukapa ei pitäisi kohteliaisuuksista? Erityisesti naiset haluavat miehen kiinnittävän huomiota ulkonäköönsä.

Nainen kiinnostuu helposti miehestä, joka ei arkaile kehua naisen ulkonäössä tapahtuneita muutoksia. Pienistäkin asioista on hyvä huomauttaa naiselle.

Tasapainoinen

Vaikka sanotaan, että naiset rakastuvat renttuihin, on tasapainoisuus miehessä hyvin arvostettu piirre. Vaikka eläisi spontaanisti hetkessä, nainen toivoo miehen seisovan vakaasti maan pinnalla.

Keskeytetyt tutkinnot ja haaveilu eivät anna miehestä hyvää kuvaa. Nainen ei halua miehestä pikkulapsen kaltaista taakkaa.

Hormonit vaikuttavat naisten mielialoihin ajoittain hyvinkin paljon. Siksi nainen ei halua rinnalleen miestä, jonka mielialat vaihtelevat jatkuvasti.

Turvallinen

Täydellinen mies on turvallinen. Turvallisuudentunteen luo taloudellisen tilanteen ohella miehen terve itseluottamus.

Turvallisuuden arvostus johtuu myös siitä, että tyttölapselle isä on usein tärkein malli miehestä. Isät ovat myös useimmiten lasten tuki ja turva, ja sitä tunnetta naiset etsivät alitajuisesti myös kumppanistaan.

Vastuullinen

Vastuulliseen mieheen nainen voi luottaa. Luottamus parisuhteen kenties tärkeimpänä kulmakivenä on ehdottomasti täydellisen miehen ominaisuus.

Luova

Naiset arvostavat yrittämistä ja vaihtelu on avainsana naisen hurmaamiseen pitkällä tähtäimellä. Mies, joka käyttää mielikuvitustaan täyttää täydellisen miehen kriteerit monessa suhteessa.

Keskusteleva

Naiset arvostavat hyviä keskusteluja. Miehiä pidetään usein vetäytyjinä, kun olisi aika käydä vakavampia keskusteluja. Loistavalla keskustelulla on yllättävän helppo löytää tie naisen sydämeen.

Panostaa itseensä

Omasta hygieniasta ja tyylistä huolehtiminen tekee naiseen vaikutuksen. Kyse ei ole siitä, että jokaisen miehen tulisi muistuttaa miesmallia, vaan on tärkeää, että omaan olemukseen panostetaan.

Kolme ensimmäistä asiaa, joihin nainen kiinnittää huomiota miehessä ovat hampaat, kynnet ja kengät. Perushygienia heijastuu parhaiten juuri kynsiin ja hampaisiin. Myös siistit kengät vaikuttavat yllättävän paljon ensitapaamisella saatuun kokonaiskuvaan.

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja