Naisen jalka amputoidaan – puistattava pyyntö vaatevalmistajalle: ”Tiedän, että se on vähän outoa ja kuvottavaa”

Puristaako kenkä? Videolla niksi, jolla pääset ongelmasta eroon!

Luoteis-Englannissa sijaitsevassa Manchesterissa asuva 55-vuotias nainen haluaa, että hänen amputoidun jalkansa ihosta tehdään käsilaukku.

Pelkästään etunimellään esiintyvä Joan on lähettänyt muotifirma Sewportille omien sanojensa mukaan oudon ja kuvottavan pyynnön. Hän haluaa itselleen tehtävän käsilaukun – omasta nahastaan. Uniikista veskasta Joan on valmis maksamaan 3000 puntaa, lähes 3500 euroa.

Alaraajoja tukkivasta valtimotaudista kärsivä nainen kertoo, että sairauden vuoksi hänen vasen jalkansa todennäköisesti joudutaan amputoimaan. Joan ei kuitenkaan halua menettämänsä jalan mätänevän hylättynä.

– Luin ihmisjäteskandaalista, jossa kehonosia dumpattiin mätänemään, enkä halua niin tapahtuvan minulle, Joan perustelee.

Hän haluaa luoda amputoidusta jalastaan ”jotain kaunista ja käytännöllistä”.

– Tiedän, että se on vähän outoa ja kuvottavaa, ja joku voisi luulla minun olevan hullu, mutta se on minun jalkani, enkä kestä ajatusta, että se mätänisi jossain.

Nahkalaukku omasta ihosta

Joan suunnitteli, että hänen ihoaan voitaisiin käyttää osana naisen itsensä suunnittelemaansa laukkua. Keskikokoisen laukun keskiosa olisi Joanin nahkaa ja loput muuta materiaalia. Joan jakoi luonnoksen toiveissa olevasta laukustaan. Voit katsoa kuvat Sewportin sivuilta.

– Se on käytännössä kuin nahkalaukku, mutta vain omasta ihostani, Joan kirjoittaa.

Hänen mukaansa ihmisen nahka toimii materiaalina pitkälti samalla tavalla kuin eläimen nahka.

Laukku ei herätä innostusta

Daily Mail -sivuston tavoittama Sewportin perustaja Boris Hodakel kertoo keskustelleensa Joanin kanssa sähköpostitse. Hodakel pitää naisen pyyntöä aitona. Valitettavasti kukaan ei ole kuitenkaan vielä tarttunut muotialustalle jaetun suunnitelman toteuttamiseen.

Vaatevalmistajien lisäksi ihosta tehty laukku on herättänyt vain vähän kiinnostusta Joanin läheisissä.

– Voisitteko pitää koko nimeni salassa? Perheeni ei ole erityisen iloinen ideastani, Joan päättää pyyntönsä.

Lähteet: Sewport, Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja