Mainos

Naisen jakama bikinikuva osoittaa itsevarmuuden arvon: "Laita bikinit päälle ja hymyile"

Ainoastaan kahta valokuvaa apuna käyttäen nainen tekee hyvin selväksi sen, miksi aivan jokaisen tulisi tuntea olonsa itsevarmaksi uimapuvussa.

Hyvinvoinnin parissa työskentelevä Rachel Spencer julkaisi Instagram-tilillään itsestään kuvaparin, jolla on erittäin tärkeä sanoma.

Toisessa kuvassa 13-vuotias Spencer istuu rannalla pitäen käsiään vatsansa peittona. Toinen kuva on otettu nyt, 13 vuotta edellistä kuvaa myöhemmin. Kuvassa poseeraa iloinen ja itsevarma 26-vuotias nainen, joka on viime vuosien aikana oppinut rakastamaan itseään ja hyväksymään oman vartalonsa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Olen istunut tässä miettimässä hyvää otsikkoa, mutta tämän kuvan katseleminen tekee minut surulliseksi. Joten mitä jos kysyisin sinulta kysymyksen: Kuka opetti nuorta tyttöä peittämään vatsansa ennen uimapukukuvan ottamista? Kuka opetti 13-vuotiaalle, että hänen pullea vartalonsa ei olisi valokuvan arvoinen? Spencer kyselee Instagramissa.

Älä anna muiden pilata muistojasi

Spencer kertoo, ettei pysty löytämään syitä vatsansa piilottelun perheestään tai ystävistään. Se johtui täysin ilkeistä pojista, jotka kiusasivat häntä ala-asteella hänen painonsa vuoksi. Vaikka iän myötä kiusaaminen helpottui, myöhemmin kuvaan astui median luoma illuusio täydellisestä vartalosta.

– Dieettikulttuuri, fitness, selluliittivoide...SELLULIITTI?? Miksi 13-vuotiaan tulisi olla huolissaan selluliitista? Koska media kertoi hänelle sen olevan pahasta. Että hän oli huono ja tarvitsi muutosta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Mutta kiitos ajan ja lisääntyneen itserakkauden, kolmetoista vuotta myöhemmin tämä itsestään epävarma tyttö on itsevarmempi kuin koskaan ennen, ja kehottaa kaikkia muita samaan.

– Minulla on viesti kaikille naisille, jotka ovat paljon vanhempia ja silti häpeävät näyttää vatsaansa altaalla: Älä ole. Laita bikinit päälle ja hymyile. Älä anna muiden ihmisten pilata ystäviesi ja perheesi kanssa luotuja muistoja, Spencer toteaa.

Huomenta Suomessa keskusteltiin fitness-lajien terveellisyydestä.

9:00

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.