Ashley värjäytti snautserinsa joulun kunniaksi – somessa täystyrmäys: "Vain koska voit, ei tarkoita, että sinun pitäisi"

2:38
Amerikkalainen estetiikan opiskelija Ashley Spielmann vei koiransa trimmaajalle, jotta tämä saisi jouluisen muodonmuutoksen.

Amerikkalaisnainen värjäytti koiransa turkin joulun kunniaksi, mutta vastaanotto sosiaalisessa mediassa oli kahtiajakoinen.

Amerikkalainen estetiikan opiskelija Ashley Spielmann vei koiransa trimmaajalle, jotta tämä saisi jouluisen muodonmuutoksen, kirjoittaa New York Post.

Kääpiösnautseri Rizzo viettää ensimmäistä jouluaan Spielmannin kanssa, minkä takia nainen päätyi valitsemaan omasta mielestään jotain hauskaa myös perheensä iloksi. Spielmann inspiroitui jouluelokuvasta Grinch, jonka hän katsoo perheensä kanssa joka joulu.

Ylpeänä Rizzon "jouluista" värjäystä esitellyt Spielmann sai sosiaalisessa mediassa osakseen kuitenkin runsaasti syytöksiä eläimen kaltoinkohtelusta.

Katso yllä olevalta videolta, miltä Rizzon värjäys näyttää.

Sosiaalisessa mediassa suhtauduttiin kahtiajakoisesti

Spielmannin mukaan Rizzon turkin värjäämisessä käytettiin eläinystävällisiä värejä, jotka ovat koiralle turvallisia. Moni on kuitenkin kyseenalaistanut videon kommenteissa, miksi koiraa pitäisi ylipäätään värjätä, oli se turvallista tai ei.

– Mielestäni tämä näyttää hieman eläimen kaltoinkohtelulta, eräs TikTok-käyttäjä kommentoi.

– Vain koska voit, ei tarkoita, että sinun pitäisi, toinen komppaa.

– Onko tämä edes laillista, kolmas pohtii.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vaikka moni oli jopa hieman tyrmistynyt Spielmannin koiran trimmaamovisiitistä, suuri osa kuitenkin innostui ideasta, piti sitä erityisen söpönä ja suunnitteli samaa omalle koiralleen.

– Ihmisten mielestä hiusten värjääminen on okei, mutta koiran värjääminen ei, eräs käyttäjä toteaa.

– Te kaikki voivottelette, että koiraparka. Tunteeko se värjäyksen, sattuuko se? Ei. Kunhan se on lemmikille turvallista, kuka välittää, toinen kirjoittaa.

Spielmann itse seisoo TikTokissa yhä päätöksensä takana ja vakuuttaa, ettei koira ole mitenkään kaltoinkohdeltu. 

Katso myös: Koira yritti varastaa sulavasti pizzaa – sytytti samalla vahingossa tulipalon

0:45
Panda-niminen husky sytytti vahingossa tulipalon yrittäessään varastaa lieden päälle nostettua pizzalaatikkoa. Palo saatiin onneksi sammutettua, eikä vakavampaa vahinkoa ehtinyt sattumaan.

Lähteet: New York Post, Caters

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja