Hämmentynyt lentomatkustaja sekoili turvatarkastuksessa – pakkasi koiransa reppuun ja lähetti läpivalaisuun

Tietämätön lentomatkustaja laittoi koiransa lentokentän turvatarkastuksen läpivalaisuun 0:57
Ensimmäistä kertaa koiransa kanssa lentävä matkustaja ei tiennyt miten toimia, joten hän pakkasi koiransa reppuunsa Wisconsinissa.

Turvatarkastuksesta hämmentynyt matkustaja laittoi koiransa läpivalaisuhihnalle reppuun piilotettuna.

Lentokentän turvatarkastuksen läpi on taatusti yritetty salakuljettaa yhtä sun toista, mutta Wisconsinissa sijaitsevan Danen piirikunnan paikallislentokentän virkailijat saivat todella hämmästyä, kun läpivalaisukuvassa näkyi elävä koira, kirjoittaa New York Post.

Koiran turvatarkastuksen läpi lähettänyt matkustaja oli ilmeisesti jättänyt ilmoittamatta virkailijoille, että läpivalaisun läpi menneessä repussa oli matkustajan koira.

Sosiaalisessa mediassa huolestuttiin kovasti koiran terveydestä, mutta ilmeisesti matkustajalla ei ollut pahoja tarkoitusperiä – tämä ei ollut vain osannut toimia turvatarkastuksessa.

Liikenneturvaviranomaiset julkaisivat onnettomuuden jälkeen tiedotteen, jossa muistutettiin matkustajia siitä, että läpivalaisuun on tarkoitus laittaa ainoastaan lemmikkien kantokopat.

Katso yllä olevalta videolta lentokenttävirkailijan kommentit tapahtuneesta, sekä kuvat läpivalaisuun joutuneesta koirasta.

Lähteet: New York Post, CNN

Lue myös:

    Uusimmat