Nainen otti nokoset lentokentällä – "epäkunnioittava" nukkuma-asento sai aikaan kiivaan keskustelun: "Väärin niin monella tasolla"

0:48
"Valelomat" ovat nyt in! Fake A Vacation muokkaa sinut mukaan lomakuviin somea varten.

Lentokentällä itsensä lattialle oikaissut nainen on aiheuttanut nukkuma-asennollaan vilkasta keskustelua, kertoo Mirror. Mitä mieltä itse olet, onko asento "itsekäs"?

Lentokentällä nukkuminen on haastavaa puuhaa. Silmiä lepuuttaessaan pitäisi samalla huolehtia siitä, etteivät matkatavarat katoa tai muut matkustajat häiriinny. Esimerkiksi useiden penkkien varaaminen yhdelle nukkuvalle henkilölle voi herättää muissa ihmisissä närää.

Mutta entä jos ei vie tilaa penkeiltä vaan lattialta?

Lattialla nukkuminen nähtiin "itsekkäänä"

Kysymys lentokentän lattialla nukkumisen sopivuudesta on herättänyt vilkasta keskustelua, kun @travelcreeps julkaisi Instagramissa kuvan ”24-vuotiaasta Beckystä”.

– Becky, 24-vuotias ”vaikuttaja”, ottaa itselleen aikaa nauttiakseen seuraajiensa katseista, joita saa ottamalla itsekkäästi kaksi paikkaa, @travelcreeps kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Oletettu itsekkyys juontaa juurensa siitä, että lattialla makaava nainen on kahden tuolin edessä. ”Vaikuttajaksi” kuvatun naisen oletetaan vain haluavan saada nukkuma-asennollaan huomiota.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Näkemyksiä puolesta ja vastaan

Lattialla makaavan naisen itsekkyys on jakanut ihmisiä selvästi puolesta ja vastaan. Moni kommentoija huomauttaa, että kuvassa näkyy muitakin vapaita paikkoja, joille istua. Ja jos tilaa ei ole, voi lattialla nukkuvan herättää ja pyytää häntä siirtymään.

– Kuvassa on monia tyhjiä tuoleja. Joskus olet väsynyt ja haluat vain makuulle nukkumaan, eräs Instagram-käyttäjä huomauttaa.

Siltikin tilan vieminen voi ärsyttää.

– Kutsun tätä naishaaraksi. He käyttävät laukkuja ja muita tavaroita ottaakseen mahdollisimman paljon tilaa, eräs kommentoija sanoo.

– Minä astuisin hänen päälleen ja istuisin alas. Kuinka epäkunnioittavaa. Väärin niin monella tasolla, toinen tykittää.

Muut matkustajat saattavat esimerkiksi kompastua naisen jalkoihin.

Osa kommentoijista huomauttaa, että lattialta siirtyminen olisi naisen itsensäkin kannalta hyvä. Lentokentän lattia kun ei ole se kaikista hygienisin lepopaikka.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja