Nainen lähti treffeille kesken perheloman – ennakoi tunkeilevat kysymykset nerokkaasti: "Inspiroiva lähestymistapa"

Nainen keksi oivan ja kattavan tavan kommunikoida treffiaikeistaan perheelleen.

Newyorkilainen koomikko Mary Beth Barone, 27,  jakoi Twitterissä kuvia esitteestä, jollaisia kertoi jakaneensa aikoinaan uteliaille perheenjäsenilleen. Perhe oli tuolloin yhteislomalla Pompano Beachilla, Floridassa.

Mary Beth oli kuitenkin sopinut treffit lomalle tavattuaan floridalaisen miehen – ystävänsä veljen – häissä muutamaa viikkoa ennen lomaa. Tapaamista enemmän nainen hermoili siitä, miten pääsisi hiipimään deiteilleen 30 perheenjäsenen nenän alta.

– En ollut varma, kuinka hoitaisin sen perhe ympärilläni, joten valitin siitä yhdelle siskolleni, jolle asiasta kerroin, koska tiesin, että saisin kuulla paljon kysymyksiä [perheeltä], Mary Beth muistelee Buzzfeed Newsille.

Naisen mukaan hänen siskonsa vitsaili esitteen tekemisestä. Vitsi muuttui todeksi, kun se Mary Bethin mielestä olikin oikeasti hyvä idea.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nainen julkaisi vappupäivänä Twitterissä kuvan luomastaan lappusesta. Julkaisulle tuli nopeasti kymmeniä tuhansia tykkäyksiä.

"Lähden treffeille loman aikana" -niminen esite lupaa sisältää "kaiken, jota teidän ei oikeastaan tarvitse tietää, mutta jota ehdottomasti kysytte".

Hämmentyneille perheenjäsenille esitteessä toistetaan vielä: "Sanoin, että lähden treffeille. Kun olemme lomalla. Olkaa hyvät ja pysytelkää rauhallisina."

Tämän jälkeen esitteessä on luonnollisesti "usein kysytyt kysymykset" -osio, jossa vastataan muun muassa kysymyksiin siitä, kuka mies on, missä Mary Beth tämän tapasi, missä hän asuu ja minkä ikäinen hän on. Lisäksi esitteessä vastattiin kysymykseen Miamin parkkipaikkatilanteesta.

Mary Beth kertoi Buzzfeedille, että esite otettiin vastaan hyvin ja huumorilla. Kaikki kokivat saaneensa siitä tarpeeksi tietoa.

Myös naisen treffit sujuivat hyvin, mutta valitettavasti mies "ghostasi" Mary Bethin muutamaa viikkoa myöhemmin. Nainen on kuitenkin edelleen ystävä miehen siskon kanssa.

"Inspiroiva lähestymistapa"

Twitterissä esite-idea otettiin hyvin vastaan.

"Tämä ilmestyi uutisvirtaani ja olen niin iloinen, että niin kävi. Pelasti päiväni ja aion 100-prosenttisesti kommunikoida suurimmaksi osaksi esittein tästä lähtien. Haha." Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Inspiroiva lähestymistapa suuriin perheongelmiin, kiitos."Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat