Äiti esitteli poikansa kuvia tuntemattomalle naiselle ruokakaupassa – odottamaton lopputulos: "Hyvää työtä, Patricia!"

Äidin sekaantuminen poikansa asioihin tuotti yllättävän hyvän lopputuloksen.

Yleensä äidin puuttuminen lapsen seuraelämään ei ole toivottua, mutta tässä tapauksessa äidin yli-innokkuus tuotti odottamattoman hyvää tulosta.

Amerikkalainen yliopisto-opiskelija Charisma Valdez oli kämppäkavereidensa kanssa H-E-B-ketjun ruokakaupassa, kun tuntematon nainen lähestyi kaksikkoa ensin jutustelemalla niitä näitä ja sitten näyttämällä kuvaa pojastaan.

Charisma jakoi hauskan tilanteen Twitterissä huhuillen 193-senttistä "Codya", joka käy Texasin yliopistoa.

"Hän näytti juuri kämppäkavereilleni ja minulle kuviasi yrittässään etsiä sinulle tyttöystävää", Charisma naureskeli twiitissään, jolle siunaantui kymmeniä tuhansia tykkäyksiä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sosiaalinen media osoitti jälleen kerran voimansa, eikä aikaakaan, kun nuori mies, Codey Gonzalez, ilmoitti olemassaolostaan. Codey kertoi My San Antonio -julkaisulle, että Patricia-äidin yli-innokas käytös oli uutta, mutta silti hyvin äitimäistä.

Niin odottamatonta kuin se olikin, niin äidin taika kaiken lisäksi puri. Twitter toi lopulta Codeyn ja Charisman yhteen. Nuori nainen julkaisi kuvan ensimmäisiltä treffeiltään pitkänhuiskean miehen kanssa. ABC13-uutisasemalle Charisma kertoi parin viettäneen aikaa ostoskeskuksessa.

"Päivitys, jota te kaikki olette odottaneet", Charisma twiittasi. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myös ruokakauppaketju, jonka liikkeessä Charisma tapasi Patrician, innostui tuoreesta romanssista. "Koska joskus tosirakkauden voi löytää käytäviltämme. Hyvää työtä, Patricia!" ketju twiittasi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Eikä romanssi suinkaan sammunut yksiin treffeihin. Päivityksiä kaivanneelle twiittaajalle Charismalla oli mukavia uutisia: toiset treffit on jo suunnitelmissa!

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja