Mainos

Nainen kirjoitti avoimen kirjeen hänet 5-vuotiaana hylänneelle isälle: ”Se sattui, kun sinä lähdit”

Nyt kolmekymppinen Brie Gowen kirjoitti koskettavan avoimen kirjeen hänet 5-vuotiaana hylänneelle isälle.

Gowen päätyi kirjottamaan isälleen blogiinsa avoimen kirjeen, kun isän sisko otti häneen yllättäen yhteyttä Facebookissa. Gowenin täti, jonka kanssa hän ei ollut koskaan ollut tekemisissä, kertoi naiselle hänen isänsä lukevan tyttärensä blogia.

Tämä sai naisen muistelemaan, mitä kaikkea olikaan itsestään kertonut blogissa. Gowen oli nimittäin useasti kirjoittanut isästään, joka oli jättänyt tyttärensä tämän ollessa vasta viiden vuoden iässä. Nainen oli kantanut isänsä lähdön jättämää aukkoa jo yli 30 vuoden ajan sisällään ja pohtinut sitä useasti henkilökohtaisessa blogissaan.

Nainen kirjoittaa avoimessa kirjeessään, ettei olisi koskaan voinut kuvitellakaan, että hänen isänsä lukisi naisen kirjoittamia blogikirjoituksia. Siksi hän päätti kertoa myös isälleen suoraan, miltä hänestä oikein tuntuu.

– Tarkoitukseni ei ole satuttaa sinua, nainen aloittaa kirjeensä.

– Totuus on, että olen antanut sinulle jo anteeksi. Olen jo ymmärtänyt sen, ettei kaikkia ole tehty isiksi, jotka ovat lastensa elämässä mukana.

Nainen kertoo haluavansa kuitenkin osoittaa, miten hänen isänsä teot ovat vaikuttaneet hänen koko elämäänsä.

Nainen kirjoittaa, että hänen äitinsä löydettyään uuden miehen pieni tyttö oli kaatanut isäpuolensa reppuun liimaa, jotta hän ei voisi lähteä. Niin kun oli käynyt jo kerran aiemmin.

Kun Gowen 30-vuotiaana hautasi äitinsä, hän pelkäsi, että suhde isäpuoleen katkeaisi siihen. Nainen kertoo, että niin paljon isän lähtö on vaikuttanut naisen kykyyn luottaa.

– Haluan vain sanoa, että se sattui. Se sattui, kun sinä lähdit. Se sattui, kun yritin 8-vuotiaana tavata sinua, mutta sinulla ei ollut aikaa minulle.

Gowen kertoo kirjeessään, että isänsä lähdön jättämistä arvista huolimatta se ei tuhonnut häntä. Päinvastoin: Gowen kertoo olevansa vahvempi ja viisaampi isänsä tekojen takia. Gowen kirjoittaa valinneensa miehekseen loistavan aviomiehen, joka on myös isä hänen lapsilleen.

– Rakastan sinua, ja totta puhuakseni, ajattelen sinua aina välillä. Ajattelen sinua, mutta sitten tulen siitä surulliseksi. Silloin sysään ajatukset sinusta taas sivuun, nainen lopettaa kirjeensä.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.