Mainos

Nainen julkaisi sensuroimattoman kuvan äitiydestä: "Se on raakaa"

Amerikkalainen Amanda Bacon päätti julkaista kuvan, joka ei miellytä kaikkia.

Amerikkalainen Amanda Bacon voitti äitien sydämet puolelleen erikoisella kuvalla. Kyseessä ei ole kädet vastansa päällä poseeraava äiti tai lapsensa kättä kädessään pitävä äiti. Bacon julkaisi puolisonsa Ken Hardyn ottaman kuvan itsestään vaipassa, kertoo Huffington Post.

Kuvassa Hardy pitelee parin vastasyntynyttä lasta. Taustalla Bacon seisoo puolialastomana, vain vaippaan pukeutuneena, kertoo Huffington Post.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Jaan kuvan, koska se on todellinen. Tätä on äitiys: se on raakaa, uskomatonta, sottaisaa ja törkeän huvittavaa, kaikkea samassa paketissa, Bacon kertoo.

Aluksi häntä hermostutti jakaa kuva itsestään vaipassa. Hän päätti kuitenkin julkaista otoksen tajuttuaan häpeävänsä äitiyden luonnollisia seurauksia.

"Miksi minun pitäisi hävetä jotakin luonnollista?"

Tätä kirjoitettaessa Facebook-kuvasta on tykännyt jo yli 300 000 ihmistä, ja se on jaettu yli 100 000 kertaa. Bacon kuitenkin ymmärtää myös sen, ettei kuva miellytä kaikkia. Se on osa ongelmaa: äitiyden kaikista puolista ei puhuta avoimesti.

– Meistä jokaisen pitäisi yrittää opettaa, voimaannuttaa ja syleillä synnytyksen kaikkia puolia, kuten tällaista hetkeä. Bacon sanoo.

– Miksi minun pitäisi hävetä jotakin luonnollista? Tästä ei puhuta tarpeeksi, ja koska kuva on mielestäni sekä huvittava että rehellinen, julkaisin sen. Haluan kertoa muille naisille, että tämä on normaalia ja kaunista, ja löytää huumoria koko kokemuksesta.

Bacon muistuttaa, ettei mikään kerro äitiydestä samalla tavalla kuin pieni, söpö vauva – ja valtavan iso äitiysvaippa.

Millaista on elää äitinä vankilassa?

3:02

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.