Nainen jakoi vaikuttavan muutoskuvan: Tältä vartalo näyttää, kun ei harrasta kestävyysliikuntaa

Yksi muutos treenirutiineissa sai aikaan sen, että tuloksia alkoi syntyä. 

Madalin Frodsham kertoo tulevansa italialaisesta perheessä, jossa ruoka näyttelee suurta roolia. Ja liikunta puolestaan ei. Nainen kertoo kamppailleensa liikkumattomuudesta seuranneen väsyneen ja turvonneen olonsa kanssa useamman vuoden, ennen kuin eräänä täysin tavallisena päivänä vuonna 2016 hän teki päätöksen. Hän päätti lopettaa valittamisen ja sen sijaan tehdä asialle jotain. 

Naisen itselleen asettama tavoite oli melko yksinkertainen; hän halusi rasvattoman kehon ja vatsalihakset esiin.

– En ollut onneton kehossani, mutta minusta tuntui siltä, että pystyisin parempaan, Frodsham kertoo päätöksensä synnystä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Ensimmäisen askeleen otettuaan nainen päätti ryhtyä lenkkeilemään ja treenaamaan kotonaan. Tehokkaat kotitreenit tuottivat tulosta, mutta sosiaalista mediaa selailtuaan nainen huomasi, että moni hänen ihailemansa fitness-tähti nosteli todella suuria painoja. Näiden kuvien innoittamana Frodsham päätti voittaa pelkonsa ja astella kuntosalille.

"Tunnen oloni itsevarmemmaksi kuin koskaan ennen"

Todistaakseen lihaskuntohajoittelun voiman, nainen jakoi Instagram-tilillään kuvaparin. Vaikka kuvien välillä on eroa vain vuosi,  ero entiseen on huomattava. Vaikka Frodsham oli jo kestävyysliikuntaa harrastaessaan hyvässä kunnossa, lihaskuntoliikunnan mukaantulo muutti viimeistään naisen vartalon ulkomuodon.

– En tee nykyisin muuta kestävyysliikuntaa kuin ulkoilutan koiraani, mutta treenirutiineihini kuuluu kahdesta kolmeen kertaa viikossa HIIT-treenejä, joissa pääpaino on rasvanpoltossa, nykyisin viidesti viikossa treenaava nainen kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tuloksia ei kuitenkaan olisi syntynyt ilman oikeanlaista ruokavaliota. Naisen mukaan yksi suurimmista yllätyksistä, jota hän ei ollut aikaisemmin ymmärtänyt, oli se, kuinka tärkeä asia ravinto on tavoitteiden savuttamisessa.

– Kun aloin harrastaa kestävyysliikuntaa, keskityin syömään vähemmän. Söin aivan liian vähän kaloreita ja treenasin aivan liian paljon, nainen kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaihdettuaan lenkkipolut kuntosaliin, nainen alkoi myös kiinnittää enemmän huomiota ruokavalioonsa, ja mikä tärkeintä, syömään enemmän. Vaikka nainen syö nyt lähes kaksi kertaa enemmän kaloreita kuin aikaisemmin, hän on timmimmässä kunnossa kuin koskaan.

– Kun aloitin salitreenin, painoin 52 kiloa. Nyt, kiitos lihaskuntotreenien, painan 56 kiloa ja tunnen oloni itsevarmemmaksi kuin koskaan ennen, Frodsham iloitsee.

***


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja