Näin saat huomiota netin seuranhakusivustoilla

Mitä, jos seuraa ei tunnu deittipalvelussakaan löytyvän? Teetkö jotain väärin? E-kontakti.fi-sivuston tuotepäällikkö Heli Ruotsalainen vastaa.

Heli Ruotsalainen sanoo, että seuran puute deittipalvelussa saattaa usein johtua liian tiukoista hakukriteereistä. Nettideittailijan toiveet ovat ehkä liian määriteltyjä ja rajattuja.

– Monesti jos sitä seuraa ei tunnu löytyvän, niin se saattaa johtua siitä, että esimerkiksi vanhempi ihminen voi olla aika kotipaikkauskollinen. Jos asuu pienellä paikkakunnalla, niin ei välttämättä ole halua tai valmiutta matkustaa kauemmas tapaamaan sitä toista ihmistä.

Toinen syy on se, että halutun seuran ikä määritellään aika tarkasti.

– Saatetaan etsiä tietystä ikäryhmästä, vaikka liian tarkasti vain 65–75-vuotiaista.

Ruotsalaisen mukaan seuranhaussa onkin syytä höllätä. On parempi olla silmät avoinna kun liian tiukasti määritellä, mitä haluaa.

– Ei ikinä tiedä, mistä se oma rakas löytyy. Se saattaa löytyä toiselta puolelta Suomea, tai saattaa olla sinua 15 vuotta vanhempi tai nuorempi!

– Eihän se anna muillekaan kovin kivaa ja kannustavaa kuvaa, jos on liian tarkka. Pidä yllä positiivinen, avoin ja reipas asenne.

Ruotsalainen antaa nettideittailijalle vielä yhden ohjeen: ole aktiivinen.

– Monilla vanhemmilla käyttäjillä on se tyyli, että vain kirjaudutaan, katsotaan muiden kuvia ja sitten odotetaan ja istutaan. Se tapa ei nettideittailussa toimi, pitää itse olla aktiivinen!

Studio55.fi/Annimari Pasanen

Kuvat: Colourbox.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja