Seksikysely paljastaa: Näin suomalaiset piristävät eloaan makuuhuoneessa

Moni kaipaa makuuhuoneeseensa lisää säpinää, ja Studio55.fin seksikyselyyn vastanneista yli puolet olikin jo ryhtynyt tuumasta toimeen. Joillekin vain mielikuvitus on rajana parisuhdetta piristäessä. Oletko sinä kokeillut näitä kikkoja?

Noin 60 prosenttia Studio55.fin seksikyselyyn vastanneista oli hakenut jonkinlaista piristystä seksielämäänsä. Erityisesti nuoremmat vastaajat ja tuoreissa parisuhteissa olleet kertoivat kokeilevansa uutta seksin saralla.

Tavallisin tapa tehdä seksistä kiinnostavampaa oli uuden asennon kokeileminen, mitä oli tehnyt 36 prosenttia vastaajista. Moni kertoi parisuhteen piristyvän maisemanvaihdoksesta tai ihan vain uudessa paikassa rakastelemisesta (29 prosenttia).

– Piristämme parisuhdetta vaihtamalla paikkaa: hotelleja, kylpylöitä ja niin edelleen, eräs vastaaja listaa.

– Lomailemalla, mutta myös panostamalla makuuhuoneeseen, hankkimalla uudet kalusteet ja petivaatteet tai yöpymällä rantasaunalla voi piristää suhdetta.

– Vaihtelemme kolmea asentoa.

Mielikuvitus rajana

Seuraavaksi suosituimpia parisuhteen piristäjiä olivat eroottiset elokuvat ja lehdet (24 prosenttia) sekä seksilelut (20 prosenttia). Moni mainitsee myös liukasteet, voiteet ja viekoittelevan pukeutumisen.

– Minun aloitteesta on hankittu joitain seksileluja, käyttö on myös minun aloitteestani.

– Piristämme parisuhdetta viettelevillä alusasuilla, yöasuilla, parfyymeilla ja hierontaöljyllä.

Rohkeimmat jopa paljastivat pornon katselun sijaan kuvaavansa omia lemmenleikkejään, kun taas toiset kertoivat nauttivansa mielikuvituksesta ja roolileikeistä.

– Kuvaamalla ja katsomalla omaa seksiä!

– Parisuhdetta piristän spontaanisuudella ja mielikuvituksella. Välillä voi hieroa eteerisellä öjyllä tai nuolla hunajaa navasta...

Romantiikkaa... tai ei?

Toiset loihtivat romanttista tunnelmaa kotiin illallisella, viinilasillisella tai esimerkiksi kylpemällä ja saunomalla. Myös avantouinti mainittiin keinona piristää parisuhdetta.

– Suhdetta piristämme lasillisella viiniä, kylvyllä, kynttilöillä tai saunalla, ja ihan myös juttelemalla.

– Nykyään: korkkaamalla.

Vastaajista 31 prosenttia ei ollut piristänyt suhdettaan millään tavalla.

– Parisuhteen piristämistä ei saa ottaa edes puheeksi, eräs vastaaja suree.

Kuvat: Colourbox.com

Kyselyyn osallistui Studio55.fi-sivustolla 15.–20.3.2012 yhteensä lähes 800 yli 50-vuotiasta vastaajaa.

64 prosenttia heistä oli naisia ja 36 prosenttia miehiä. 51 prosenttia vastaajista oli 55−64-vuotiaita, 25 prosenttia alle 55-vuotiaita, 22 prosenttia 65−74-vuotiaita ja 2 prosenttia yli 75-vuotiaita.

Lue myös:

    Uusimmat