Mainos

Näin saat aidon näköisen ”faijamahan” – lihomatta

Tätä uutta trendiä voi olla vaikea sulattaa! Muotisuunnittelija on nimittäin käyttänyt niin kutsuttua iskävartaloa inspiraationa tämän käytännöllisen asusteen suunnittelussa. Lopputulos on vähintäänkin mielenkiintoinen.

Muutama vuosi sitten maailmalla kohistiin iskävartalosta, eli dad bodista. The Odyssey -lehden myötä maailmalle levinneen termin mukaan isävartalon omaava mies pitää kuntosalilla käymisestä, mutta myös kaljasta ja pizzasta.

Jos oma isävartalo on jäänyt yrityksistä huolimatta saamatta, sen voi nyt hankkia itselleen ilman ylimääräisten kilojen kerryttämistä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Brittiläisen muotisuunnittelija Albert Pukiesin uusi luomus, The Dadbag, on vyölle asetettava laukku, joka muistuttaa karvaisen miehen vatsaa. Tässä laukussa puhelimesi, lompakkosi tai vaikkapa oluttölkkisi pysyvät taatusti varkaiden ulottumattomissa.

– Loin DadBagin, sillä halusin epätoivoisesti saada isävartalon, mutta tiedostin samalla myös terveysriskit, joita sen hankkiminen voi aiheuttaa, Pukies kertoo idean synnystä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

– Nyt voin saada isävartalon milloin vain haluan ja jopa säilyttää tavaroitani siinä, mies lisää.

Valitettavasti luomus ei ole vielä myynnissä, mutta suunnittelija käy paraikaa neuvotteluja tämän astetta erikoisemman luomuksen saamisesta tuotantoon. Jäämme siis odottelemaan malttamattomina luomuksen ilmestymistä kauppojen hyllyille. 

Lähde: Metro

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.