Näin Johanna Harlin menestyi bikini fitness -kisassa – elokuvaohjaaja Renny Harlin poseeraa ylpeänä kihlattunsa vierellä

13:44
Johanna Harlinin kihlattu, elokuvaohjaaja Renny Harlin Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelussa – tätä mieltä hän on suomalaisesta elokuvateollisuudesta

Johanna Harlin osallistui sunnuntaina järjestettyyn fitnesskisaan. 

Elokuvaohjaaja Renny Harlinin näyttelijän uralle tähtäävä kihlattu Johanna Harlin on kerännyt menestystä myös fitnessurheilussa.

Johanna osallistui sunnuntaina 13. kesäkuuta Turun Fitness Classic -kilpailuun, ja hän kisasi bikini fitnessin yli 169senttisten sarjassa. Lopputuloksissa hän ylsi sijalle 6. ja sai palkinnokseen pokaalin. Palkintosijoilla oli myös ex-jääkiekkoilija Hannes Hyvösen puoliso Netta Suikkanen, joka tuli toiseksi kisassa.

Johanna julkaisi kisapäivästään kuvia Instagram-tilillään. Hän kertoo, että Renny jakoi palkinnon yllätyksenä kisalavalla.

– Me teimme sen!

– Paras palkinto oli silti nähdä kaikki rakkaat ystävät ja perhe! Nyt hetki aikaa elämäni rakkauteni kanssa parhaiden ihmisten ympäröimänä. Nyt ruokaa ja juhlajuomaa!

Johanna julkaisi kuvia myös perheestään. Yhdessä kuvassa Johanna suutelee rakastaan palkintopokaali kädessään. 

Voit selata kuvia sen oikealta. 

Urheilu ja kilpaileminen ovat olleet Johannalle lapsuudesta asti elämäntapa, sillä hän harrasti muodostelmaluistelua SM-tasolla ala-asteen alusta lukion loppuun. Luistelu-ura tuli päätökseen, kun Johanna muutti opiskelemaan Vaasaan.

Johanna innostui bikini fitnessistä vuonna 2015, kun hän oli katsomassa ensimmäisen kerran kilpailuja paikan päällä.

– Rakastuin lajiin ja ajattelin, minun on pakko päästä lavalle, Johanna kertoi MTV Uutisille aiemmin.

– Siitä tulee sama fiilis kuin taitoluistelussa, se on arvostelulaji. Ensin treenataan kovaa ja hetken aikaa ollaan lavalla, sitten se arvostellaan.

Harlinien tapahtumarikkaaseen elämään kurkistetaan uudessa mtv-palvelussa alkavassa The Harlins -realityohjelmassa, joka kuvataan kesän ja syksyn 2021 aikana.

Ohjelmaan dokumentoidaan pariskunnan arkea ja juhlaa – elämän tärkeimmät hetket mukaan lukien. Harlinien kiireisen vuoden kohokohtiin lukeutuvat ennen kaikkea kolmen päivän eksklusiiviset häät St.Tropezissa ja sitä seuraava unelmien häämatka. 

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja