Renny ja Johanna Harlin saavat oman realityohjelman – The Harlins -sarjassa seurataan pariskunnan tapahtumarikasta elämää

The Harlins -ohjelmaan dokumentoidaan Renny ja Johanna Harlinin elämää Suomessa ja maailmalla.

Renny ja Johanna Harlinin tapahtumarikkaaseen elämään kurkistetaan uudessa mtv-palvelussa alkavassa The Harlins -realityohjelmassa. Ohjelmaa kuvataan kesän ja syksyn 2021 aikana, ja siinä seurataan legendaarisen elokuvaohjaaja Renny Harlinin sekä tämän kihlatun Johanna Harlinin elämää Suomessa ja maailmalla.

Ohjelmaan dokumentoidaan pariskunnan arkea ja juhlaa – elämän tärkeimmät hetket mukaan lukien. Harlinien kiireisen vuoden kohokohtiin lukeutuvat ennen kaikkea kolmen päivän eksklusiiviset häät St.Tropezissa ja sitä seuraava unelmien häämatka. Näyttelijän uraansa aloitteleva Johanna loistaa Rennyn uusimman Refuge-elokuvan keskeisessä roolissa ja valmistautuu tuleviin fitness-kisoihin. Renny puolestaan johtaa satapäistä kuvaustiimiä Sofian elokuvastudiolla ja valmistelee uusia Hollywood-elokuvahankkeita.

Hektisen työn lisäksi sarjassa kurkistetaan Rennyn ja Johannan vapaa-aikaan ja päästään mukaan kosmopoliittiparin tähtihetkiin punaiselta matolta romanttisille treffeille. Kisakuntoon tähtäävän Johannan ja median pyörityksessä elävän Rennyn elämästä ei tunteita ja tapahtumia puutu, mutta onneksi rakastavaisten jalat maassa pitää huomionkipeä pieni Myy-koira.

– Renny ja Johanna Harlin ovat kansainvälinen megaluokan pariskunta. He ovat timanttia yhdessä, mutta heillä kummallakin on myös oma mielenkiintoinen, kunnianhimoinen uransa. The Harlins -ohjelman myötä pääsemme seuraamaan heidän kosmopoliittia, käänteitä täynnä olevaa elämäänsä paikkoihin, mihin harva pääsee. On upeaa että Renny ja Johanna ovat päättäneet jakaa elämänsä tapahtumia kanssamme The Harlins -ohjelman kautta, ohjelman vastaava tuottaja Mei Hari MTV:ltä kertoo.

"On spesiaalia, että juuri tätä elämänvaihettamme dokumentoidaan"

Renny Harlin kertoo, että häntä on pyydetty aiemmin lukuisiin ohjelmiin, mutta vasta nyt ajatus ja ajoitus tuntui oikealta.

– Minulle on ehdotettu, että elämääni seurattaisiin tv-ohjelmassa. Minua on myös pyydetty moniin tosi-tv-sarjoihin osallistumaan kilpailijana tai muuna osanottajana. Olen aina sanonut suoraan ei, koska minulla ei ole ollut aikaa ja motivaatiota. Nyt tilanne oli erilainen, kun meillä on yhteinen elämä Johannan kanssa. On spesiaalia, että nimenomaan juuri tätä elämänvaihettamme dokumentoidaan, Renny kertoo.

Johanna Harlin yhtyy miehensä ajatuksiin.

– Elämässämme tapahtuu niin paljon, että tuntuu arvokkaalta dokumentoida tärkeimmät hetkemme. Meille on tärkeää, että ohjelman sisältö tulee olemaan aitoa ja pääsemme näyttämään, mitä pinnan alla on. Tahdomme valaa ihmisiin positiivista ja kivaa energiaa sekä toivoa ja uskoa unelmiin, Johanna kertoo.

RENNY HARLIN, 62

 • Suomen tunnetuin elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja, joka teki amerikkalaisesta unelmastaan totta ja loi Hollywoodissa uran, josta monet vain haaveilevat.
 • Menestyksen vuosiin lukeutuvat muun muassa kulttisuosioon nousseet ohjaukset elokuvissa Painajainen Elm Streetillä 4 – unien valtias, Die Hard 2 - vain kuolleen ruumiini yli, Cliffhanger -kuilun partaalla ja Deep Blue Sea. Hollywoodin lisäksi Harlin on luonut uraa Kiinassa sekä sittemmin Suomessa. Harlinin ohjaama Luokkakokous 3 - Sinkkuristeily saa ensi-iltansa 28.7.
 • Harlinilla on yksi aikuinen poika Luukas, joka seuraa isänsä jalanjälkiä elokuva-alalla ja työskentelee myös isänsä kanssa.
 • Harlinin käsipuolessa on vuosien mittaan nähty lukuisia kaunottaria, mutta nyt hän astelee alttarille rakastettunsa Johannan kanssa.

JOHANNA HARLIN, 27

 • Luokanopettajana työskennelleen Johanna Kokkilan elämä muuttui kertaheitolla, kun hänet valittiin näyttelemään Renny Harlinin ohjaamaan Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily -elokuvaan. Yhteistyö johti toiseen ja työn tiimellyksessä Johanna ja Renny rakastuivat ja muuttivat saman katon alle Bulgariaan.
 • Johanna nähdään merkittävässä roolissa myös Rennyn ohjaamassa Refuge-elokuvassa ja hän tähtää jatkossa rooleihin myös kansainvälisissä elokuvatuotannoissa.
 • Johannalla on kilpaurheilijan tausta, sillä on harrastanut kilpaluistelua ja sittemmin kisannut myös bikini fitnessissä.
 • Johanna on ottanut artistinimekseen puolisonsa Rennyn sukunimen, sillä pari solmi kihlat ystävänpäivänä 2021 ja häitä juhlitaan vielä tänä syksynä.

The Harlins -ohjelman MTV:lle tuottaa FremantleMedia Finland.

Renny Harlin liikuttui kyyneliin Viiden jälkeen -ohjelmassa, kun hän paljasti suuren unelmansa. Katso video:

13:44

Ohjelman esitysajankohta mtv-palvelussa julkistetaan myöhemmin.

Lue myös:

  Uusimmat

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja