Kolmipäiväiset juhlat Ranskassa! Renny ja Johanna Harlin paljastavat yksityiskohtia unelmahäistään

Renny ja Johanna Harlin juhlivat unelmahäitään Ranskassa syksyllä.

Menestysohjaaja Renny Harlin ja hänen kihlattunsa Johanna Harlin juhlivat kihlajaisiaan Helsingissä Kulosaaren Kasinolla heinäkuussa. Massiivisiin, 150 hengen juhliin on tulossa vieraita ympäri maailmaa.

Harlinit paljastivat MTV Uutisille, että kihlajaisia juhlitaan Great Gatsby -teeman hengessä. Koko juhlapaikka muuntautuu teeman mukaisesti elokuvalavastajien avulla.

Pariskunnan suuri päivä on kuitenkin tulevana syksynä, kun he on juhlivat unelmahäitään. Save the date -kutsut ovat jo lähteneet häävieraille, mutta varsinaiset hääkutsut lähtevät kesällä.

– Kutsussa ei kerrota yksityiskohtia häistä, vaan se on lähtölaukaus. Häämme on Ranskassa St. Tropezissa ja ne kestävät kolme päivää. Ihmiset voivat alkaa varata jo lentoja ja hotelleja, pariskunta kertoo.

Harlinit suunnittelevat noin sadan hengen häitä, joihin kutsuvat sukulaisia ja lähimmät ihmiset.

– Haluamme, että meillä on aikaa seurustella perheen, sukulaisten ja ystävien kanssa. Yritämme pitää sen jossain rajoissa. Se on haastavaa, koska meillä on isot suvut ja ystäviä ympäri maailmaa, Renny kertoo.

– Sen takia järjestämme isot kihlajaiset, koska Ranskaan ei ole mahdollisuutta kutsua kaikkia, Johanna jatkaa.

Häät tulevat olemaan yllätys kaikille, sillä pariskunta ei ole pyytänyt apua hääjärjestelyissä edes kaasoilta tai bestmaneilta.

– Haluamme itse järjestää kaiken. Meillä on yksi hääsuunnittelija, joka auttaa Ranskan päädyssä. Haluamme tarjota kaikille elämyksen ja yllättää ohjelmalla, Renny paljastaa.

Myös Johannan hääpuku pysyy salaisuutena.

– Minulla on neljä siskoa, ja jos kaikki saisivat kertoa mielipiteensä hääpuvusta, siinä olisi aika kova rumba. Olemme päättäneet, että suunnittelemme senkin kahdestaan. Haluamme, että kaikki voivat tulla vain nauttimaan, Johanna kertoo.

– Niistä tulee satuhäät, joita ei ole kukaan koskaan nähnyt, Renny sanoo.

Luokkakokous 3 -elokuvan ohjannut Renny Harlin vietti viime kesän Suomessa ja kertoi sen olleen elämän onnellisinta aikaa. Katso video.

8:07


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja