Mustang-spesiaali: Teknavin jättipaketti legendaarisesta jenkkimuskelista

Tänään Teknavissa vietetään erityistä Mustang-päivää. Illan tv-ohjelmassa (ke 2.12. MTV3 klo 22.40) Markku Alén ja Spede Pasanen kurvailevat Ford Mustangilla. Alénin Mustang-kurvailujen innoittamana Teknavi koosti yhteen jättipaketin legendaarisesta jenkkiautosta.

Teknavi oli alkukesästä Saksassa tutustumassa ensimmäisten joukossa täysin uuteen Mustangiin. Historiallisen nykyisestä mallista tekee se, että kyseessä on ensimmäinen Fordin toimesta Euroopan markkinoille tuotava malli. Näyttävän ulkokuoren lisäksi uusimmassa sukupolvessa on kiinnitetty erityistä huomiota eurooppalaisten makuun sopivaan ajettavuuteen ja laatuvaikutelmaan. Tutustu tarkemmin Teknavin Mustang-tarinoihin alta löytyvistä linkeistä.

---

Ulkomaan koeajojen lisäksi olemme ajaneet autoja kotimaan kamaralla. Tästä löydät Teknavin kokemukset kuuluisasta Ponista.

---

Mustangissa on aina ollut oma fiiliksensä. Tähän fiilikseen on hurahtanut myös useampi tunnettu suomalainen. Tästä löydät Teknavin Auto & Persoona -juttusarjan Mustang-tarinat:

---

Mustangilla on hieno ja pitkä historia, johon tutustuimme tarkemmin uusimman sukupolven esittelyn myötä. Historiasta löytyy useita elokuvaesiintymisiä ja viimeisimpien joukosta löytyy autoihmisille tutun Ken Blockin näyttävä tuotos 850-hevosvoimaisella ja nelivetoiseksi rakennetulla Mustangilla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja