Muotiväen suosikki pelastaa vaatepulmilta – tämän paidan tarvitset kaappiisi!

Kävikö valkoinen kauluspaita tylsäksi? Pelasta kesäinen toimistolook klassikkopaidan miehekkäällä serkulla: raidallisella puserolla!

Hoikentavat pystyraidat, raikas väritys, poikamaisen rento olemus – jos kaapistasi ei vielä löydy raidallista paitapuseroa, haluat sen viimeistään nämä asukuvat nähtyäsi!

Pystyraidoin somistettu kauluspaita komeilee nyt monen muotitoimittajan, bloggaajan ja katutyylitähden yllä, eikä ihme. Paita on kuin vanha tuttu uudella jujulla, ja näyttää erityisen hyvältä ruskettunutta ihoa vasten. Se on perinteistä valkoista kauluspaitaa rennompi, mutta silti asiallinen: täydellinen vaate kesätoimistoon.

Kuten monet parhaat muoti-ideat muutenkin, tämäkin paita on ollut yleisempi näky miesten osastolla. Miesten paitaa voi hyvin lainata, sillä parhaimmillaan kauluspaita onkin väljähkö, ei tyköistuva eikä todellakaan kinttana. Napit eivät saa pingottua, eivät edes poven kohdalla! Kääri hihansuut, avaa ylimpiä nappeja ja asusta naisellisilla koruilla, niin saat luotua sensuellia kontrastia asuun. Kurvit korostuvat, kun tunget paidan helman ainakin osittain vyötärön sisään.

Lue myös:

    Uusimmat