Muistatko vielä hänet? 40-vuotias luonnonkaunis Alicia Silverstone tekee paluun – Tältä hän näyttää nyt

90-luvun kuumin tähti Alicia Silverstone katosi Hollywoodin tähtirooleista useiksi vuosiksi. Nyt nelikymppinen tähti on tekemässä paluuta takaisin Hollywoodin suosikkinäyttelijöiden pariin.

Clueless –elokuvasta supertähteyteen noussut Alicia Silverstone, 40, julkisuuskuva on muuttunut vuosien varrella. Vuoden 1997 Batman –elokuvasta seksisymboliksi nousi 21-vuotias tähti, joka muistetaan tiukasta lateksi-asusta ja veikeästä hymystä. Silverstone kertoo USA Todayn –sivuston haastattelussa, että tekisi roolin mieluusti uudelleen ja paremmin nykyään.

– Uskon, että tekisin paljon paremman roolisuorituksen nykyään, koska olen vanhempi ja näyttelen paremmin kuin silloin. Se Batwoman-puku oli todella epämukava, Silverstone kertoo haastattelussa.

Vaikka Silverstonella ei ole viime vuosien aikana ollut suuria Hollywood-rooleja on nainen silti näytellyt pienemissä elokuvissa lähes koko ajan. Kesäkuun 19 päivä ensi-iltaan tulee Silverstonen tähdittämä Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul –niminen elokuva, jossa näyttelee myös tähden 6-vuotias poika Bear Blu Jarecki.

Cannesin filmifestivaaleilla kesäkuussa sai maailman ensi-iltansa The Killing of a Sacred Deer –niminen psykologinen kauhutrilleri, jonka pääosassa esiintyvät Nicole Kidman ja Colin Farell. Silverstonella on myös rooli elokuvassa, jonka arvellaan pompauttavan tähden takaisin supertähteyteen.

Kaunotar on nykyään aktiivinen vegaani ja on kirjoittanut useita elämäntapa- ja ruokakirjoja, jotka ylistävät lempeämpää elämänmuotoa.

Näytelijätär on aiemmin palkittu myös Maailman seksikkäin kasvissyöjä -tittelillä.

 

Lue myös:

    Uusimmat