Muistatko tytön, jota isä rankaisi leikkaamalla hänen hiuksensa pois? Näin tapaus jatkui

Isä ja tämän uusi vaimo päättivät rankaista tytärtään hiusten värjäämisestä ajamalla tämän hiukset pois. Nyt tarina on saanut jatkoa.

Kerroimme aiemmin amerikkalaisesta Christin Johnsonista, jonka mukaan hänen tyttärensä sai kärsiä isänsä ja tämän naisystävän toimista. Tytön isä ja tämän uusi vaimo päättivät rankaista tyttöä hiusten värjäämisestä ajamalla tämän hiukset pois, vaikka Johnson oli antanut tytölle luvan ottaa raidat hiuksiinsa.

Nyt tarina on saanut jatkoa, kertoo Buzzfeed-sivusto.

Nettiyhteisö hyökkäsi isän kimppuun

Johnsonin Kelsey-tytär sai ymmärrettävästi suuren yleisön sympatiat puolelleen. Aktiivinen nettiyhteisö ryhtyi toimeen: he etsivät isän ja uuden vaimon Facebook-profiilit, ja alkoivat jättää näille nälviviä ja jopa ilkeitä kommentteja.

– Aww, on niin kivaa, kun on pitkä tukka, eikö olekin, eräs kommentoija nälvi julkiseen kuvaan.

Toinen kehotti paria ajamaan kaikki hiuksensa pois.

Haskinsin poliisilaitos on vahvistanut Buzzfeedille, että he tutkivat aiheeseen liittyvää mahdollista lapsen pahoinpitelysyytöstä. Isä ja uusi vaimo on pantu jäähylle myös vapaapalokunnasta, jota nämä ovat harrastaneet vapaaehtoistyönä.

"Kun hän tuli salonkiin ensimmäisen kerran, hänellä oli huppu päässään"

Isä tai naisystävä eivät halunneet kommentoida asiaa. Myöskään Johnson ei ole antanut kommenttia aiheesta, mutta hänen stylisti-ystävänsä tarjosi Kelseylle peruukin.

Jos kuvat eivät näy, katso ne täällä.

– Kun hän tuli salonkiin ensimmäisen kerran, hänellä oli huppu päässään. Hän ei halunnut kenenkään näkevän itseään. Hän tunsi olonsa nolostuneeksi, salongissa työskennellyt Shannon Vanderhorst kommentoi.

Kun Kelsey oli saanut peruukin, hän ilahtui.

– Hän rakasti sitä – hänen silmiinsä syttyi valo, Shannon Vanderhorst kuvaa.

Lähde: Buzzfeed.com

***

1:32

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja