MTV:n syksyn ohjelmat 2019 julki – luvassa huumaava kattaus!

Tutustu MTV:n syksyn 2019 ohjelmistoon!

Vauhdikkaita käänteitä yllätyksellisessä koko perheen viihdeohjelma Huumassa, tanssin taikaa ja taidonnäytteitä parketilla Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa, rakkauden etsintää saarella, alttarilla ja Jorma Uotisen johdolla. Tätä ja paljon muuta on MTV:n huumaava syksy.

Viikonlopun huippuviihteet:

Huuma

Yllätyksiä, vedätyksiä, tähtiä ja musiikkiesityksiä! Syksyn taatusti yllätyksellisin ja energisin ohjelma alkaa, kun Brittien isoin viihdeohjelma saapuu Suomeen. Huuma on hengästyttävän nopeatempoinen, hullun hauska ja koukuttava koko perheen ohjelma, jossa voi tapahtua ihan mitä vain, missä vain ja kenelle vain. Timanttisen tykityksen juontajina nähdään Roope Salminen, Ernest Lawson ja Jenni Kokander – ja heidän miniversionsa. Huuma nähdään MTV3-kanavalla.

LUE MYÖS: 

Tanssii Tähtien Kanssa

Elämää suurempaa viihdettä ja tanssin taikaa on jälleen luvassa, kun tunnetut henkilöt heittäytyvät tanssin pyörteisiin Suomen loistavimmassa viihdeohjelmassa. Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman 12. kauden juontajina jatkavat Vappu Pimiä, Mikko Leppilampi ja Tuija Pehkonen. Tuomaristossa kilpailijaparien tanssisuorituksia arvioivat tuttuun tapaan Helena Ahti-Hallberg, Jukka Haapalainen ja Jorma Uotinen. Tanssii Tähtien Kanssa nähdään MTV3-kanavalla.

Luokkajuhlat

Luokkajuhlat on ohjelma, jossa koko kansan rakastamat näyttelijät, muusikot, urheilijat ja viihdemaailman tähdet muistelevat ihanan kamalia kouluaikojaan vanhojen koulukavereittensa kanssa. Illan päätteeksi yksi luokka voittaa hauskat luokkajuhlat. Ruotsissa Klassfesten-ohjelma on ollut menestys. Sitä on nähty TV4:llä jo useampi tuotantokausi, ja siitä on tullut nopeasti supersuosittu ja katsojien rakastama. Julkisuudesta tutut henkilöt koulumuistojen pariin johdattaa Marja Hintikka. Luokkajuhlat nähdään MTV3-kanavalla.

Tuttu Juttu Show

Lämminhenkisessä Tuttu Juttu Show'ssa selvitetään, kuinka hyvin parisuhteessa elävät todella tuntevat oman kumppaninsa. Legendaarisen ohjelman jaksoissa kisaa aina kaksi pariskuntaa, joista toinen on julkisuudesta tuttu. Hyväntahtoinen parisuhdevisailu tuli suomalaisille televisionkatsojille tutuksi vuosina 1992–2002, jolloin ohjelmaa tehtiin kaiken kaikkiaan 393 jakson verran. Tuntemisleikin juontajina toimivat Timo Koivusalo ja Susanna Laine. Tuttu Juttu Show nähdään MTV3-kanavalla.

Fort Boyard Suomi

On taas aika pidätellä henkeä, kun 18 julkkista matkaavat Ranskaan, keskellä merta sijaitsevaan Fort Boyard -linnakkeeseen. Kilpailijat laittavat omat henkiset ja fyysiset rajat koetukselle, kun joukkueen voiton eteen pitää suoriutua mitä hurjimmista ja erikoisimmista tehtävistä. 11 hengästyttävän jakson aikana kuusi kolmihenkistä tiimiä kilpailevat linnakkeen herruudesta ja kohtaavat pelkonsa voittaakseen tuhansien eurojen rahapalkinnon. Ohjelman juontavat Ile Uusivuori ja Joanna Kuvaja. Fort Boyard Suomi nähdään MTV3-kanavalla.

Uutuuksia arkipäiviin:

Rantabaari


Rantabaari on Salatut elämät -sarjan tekijöiden uusi prime time -päivittäissarja. Rantabaarin tarinat ja henkilöt piirtävät kaupunkikesän, joka hehkuu kuin Melrose Placen kanssa petiin päätyvä Love Island.

Salkkareiden uuden sisarsarjan, Rantabaarin, tapahtumat keskittyvät Töölön Taivallahdelle, jossa Alissan ja Lolan rantaravintola Trissa sijaitsee. Vastarannalla, kiikareiden ulottuvilla, on Anssin ja Pertun vesiurheilukeskus Mikä maininki, ja aivan läheltä löytyy uimaranta. Alissa, Lola ja Pietari asuvat aivan Trissan vieressä. Muutkin päähenkilöt asuvat veden äärellä Pikku-Huopalahtea myöten. Sarjaa seurataan Subilla ensi syksynä kolmesti viikossa.

Duudsonit: Päällikkö

Päällikkö on kestävyyttä, sisua, älyä ja voimaa vaativa kilpailu tavallisille suomalaisille, jotka haluavat haastaa itsensä. 12 kilpailijan lisäksi ohjelmassa ovat mukana kaikki neljä Duudsonia: Jukka, Jarppi, HP ja Jarno. Päällikössä palataan Duudsoneiden omalle ranchille Pohjanmaalle, josta moni jekku on saanut alkunsa. Tässä kisassa ei pärjää juonittelemalla, vaan itsensä ylittämisellä ja positiivisella asenteella. Päällikkö nähdään MTV3-kanavalla.

First Dates Suomi

First Dates on ollut valtava menestys maailmalla, ja vihdoin myös Suomessa päästään kurkistamaan, mitä tapahtuu sillä taianomaisella hetkellä, kun kaksi ihmistä tapaa ensimmäistä kertaa ja tutustuu toisiinsa. First Dates Suomi -ohjelmassa rakkautta etsivät sinkut saapuvat First Dates -ravintolaan sokkotreffeille. Aidon, lämminhenkisen ja hauskan ohjelman rakkauden seremoniamestarina ja hovimestarina toimii Jorma Uotinen, jonka tehtävänä on saada deiteille saapuvat rentoutumaan. First Dates Suomi nähdään MTV3-kanavalla.

Ina <3 Suomi

Kuusiosaisessa dokumentaarisessa sarjassa pureudutaan meitä kaikkia suomalaisia koskettaviin, mutta erityisesti nuorta sukupolvea askarruttaviin isoihin teemoihin - systeemin tasolla. Minkä pitää muuttua, että voimme rakastaa tätä maata myös tulevaisuudessa? Millaisia suomalaisia haluamme olla? Ina <3 porno -sarjasta tuttu toimittaja Ina Mikkola lähtee tutkimaan maassamme vallitsevia sääntöjä, tapoja, uskomuksia, ideoita ja ihmisiä. Ohjelmassa vaaditaan muutosta nykysysteemiin ja kuunnellaan avoimesti radikaalejakin ideoita. Ina <3 Suomi nähdään Subilla.

Perttu – tehtävä Kiinassa

Remonttipiiskurinakin tunnettu Perttu Sirviö tekee uuden aluevaltauksen ja matkustaa Nummelan perukoilta kertarysäyksellä Kiinan Kantoniin, missä järjestetään joka vuosi maailman suurimmat tuonti- ja vientimessut. Jokaisessa jaksossa Perttu saa Suomessa toimeksiannon Kiinaan. Hän etsii suomalaisille uutuustuotteita, joita ei välttämättä myydä vielä missään muualla maailmassa. 

Pertun aisaparina häärii yli neljännesvuosisadan maahantuontikokemuksella 
Jari Komulainen. Kiinassa kauppamiesten matkaan liittyy Jarin 24-vuotias tytär Milla, joka on opiskellut sikäläisessä yliopistossa viisi vuotta ja hallitsee maan tavat ja kielen

Kunnian päivä

Kuusi huippu-urheilijaa ja menestystarinaa. Mitä pääsy maailman huipulle vaatii? Antero Mertaranta käy läpi urheilijoiden uran tärkeimmän päivän. Paluu areenoille nostattaa muistot pintaan. Kuusiosaisessa Kunnian päivä -sarjassa nähdään Iivo NiskanenLauri MarkkanenPetra OlliTimo JutilaEva Walhström ja Matti Suur-Hamari.

Ensitreffit alttarilla

Kaikkein suosituimmassa ja rakastetuimmassa rakkausrealityssä, Ensitreffit Alttarilla -ohjelmassa seurataan kolmea rohkeaa paria, jotka tapaavat toisensa ensimmäistä kertaa alttarilla samalla kun sanovat toisilleen "tahdon" sukulaistensa ja ystäviensä läsnäollessa. Asiantuntijat Marianna Stolbow, Elina Tanskanen ja ohjelmaan palaava Kari Kanala ovat valinneet avioituvat parit toisilleen, mutta vasta arki ja yhteinen elämä näyttäää, sopivatko he toisilleen. Ensitreffit alttarilla nähdään AVAlla.

Love Island Suomi

Huippusuosittu Love Island Suomi palaa Subille syksyllä 2019 odotetun, toisen tuotantokauden merkeissä. Sarjan ensimmäinen kausi nousi viime syksynä megailmiöksi ja rakkautta etsineet sinkut hurmasivat aitoudellaan. Pian jännitetään onnistuuko jättireality yhdistämään lisää toiveikkaita rakkaudenetsijöitä upeassa villassa Espanjan auringon alla – viime syksynä sinkuista muodostui useampikin pariskunta! Love Island Suomi huipentuu lopulta finaaliin, jossa katsojat pääsevät äänestämään voittajaparin. Ohjelman juontaa Shirly Karvinen. Love Island Suomi nähdään Subilla.

Maajussille morsian

Löytävätkö maajussit rakkauden? Sitä jännitetään tänäkin syksynä, kun Maajussille morsian -ohjelman 12. tuotantokausi alkaa. Tämänkin kauden maajusseille yhteistä on kaipuu löytää rinnalle elämänkumppani – se yksi ja oikea, jonka kanssa jakaa arjen ilot ja huolet. Juontajana ja maajussien apuna rakkauden etsinnässä jatkaa Vappu Pimiä. Ohjelma nähdään MTV3-kanavalla.

Yökylässä Maria Veitola

Median monitoiminainen Maria Veitola pakkaa jälleen kyläilykassinsa ja suuntaa vieraaksi tunnettujen suomalaisten luo. Yökylässä Maria Veitola -sarjassa suomalaisille tutut julkisuuden henkilöt avaavat kotinsa ja mielenmaisemansa, ja paljastavat niin vieraalleen kuin katsojillekin yllättäviä puolia itsestään. Viidennen kauden isännät julkistetaan syksyllä. Ohjelma nähdään MTV3-kanavalla.

Koko Suomi leipoo

Suosittu leivontaohjelma Koko Suomi leipoo palaa viidennen tuotantokauden merkeissä! Taitavat amatöörileipurit kilpalevat jälleen toinen toistaan haastavimmissa leivontatehtävissä. Piiraat, kakut, tortut ja monet muut leivokset kannetaan asiantuntevan tuomariston eteen. Juontajana jatkaa tuttuun tapaan Anne Kukkohovi. Aiemmilta kausilta tutun Markus Hurskaisen rinnalla uutena tuomarina aloittaa palkittu leipuri-kondiittori Toni Rantala. Ohjelma nähdään MTV3-kanavalla.

Suomen surkein kuski

Taas ovat kytkimet kovilla ja kuskit kauhistuttavan huonoja, kun kestosuosikki Suomen surkein kuski palaa MTV3-kanavalle! Ohjelman kuudennella kaudella seurataan kymmentä maamme huonointa kuskia, joille annetaan hermoja ja tarkkaavaisuutta vaativia ajotehtäviä. Suoritusten perusteella parhaimmat kuskit tiputetaan ohjelmasta pois, kunnes jäljellä on ainoastaan suhareiden suhari: Suomen surkein kuski. Ohjelman juontaa Eero Ettala ja kuskien taidot arvioivat tutut tuomarit Jussi Pohjonen, Sari Nuolikoski ja Tuomo Nikkola. Ohjelma nähdään MTV3-kanavalla.

Kokkisota

Rakastettu Kokkisota palaa Maikkarin syksyyn Sikke Sumarin johdolla. Kokkisota-keittiöitä lähtevät luotsaamaan tutut suosikkikokit Harri Syrjänen, Tommi Tuominen, Serko Rantanen, Kape Aihinen, Teemu Laurell ja Linnea Vihonen. Ohjelma nähdään MTV3-kanavalla.

Uutisvuoto

Tämä väite on totta! Uutisvuoto jatkaa syksyllä viikon puhuttavimpien uutisaiheiden kimpussa. Suomen pitkäaikaisin paneelishow pureutuu uutisotsikoihin Uutisvuodon ylipäällikön Peter Nymanin johdolla. Ohjelma nähdään MTV3-kanavalla.

Pitääkö olla huolissaan?

Syksyn pimentyessä on aika perata jälleen suomalaisten hykerryttävät huolenaiheet Pitääkö olla huolissaan? -ohjelmassa! Jenni Pääskysaari juontaa ja viikottain vaihtuvien vieraiden kanssa huolia analysoivat vakiopanelistit Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen. Ohjelma nähdään MTV3-kanavalla.

Kotimaista laatukomediaa ja -draamaa:

Sunnuntailounas

Kahdella Kultaisella Venlalla palkitun, kriitikoiden ja katsojien ylistämän Sunnuntailounaan 2. tuotantokausi alkaa C More -suoratoistopalvelussa kesällä. Atte Järvisen (mm. Pasila, Itse Valtiaat) käsikirjoittamassa ja ohjaamassa älykkäässä perhekomediasarjassa

hervottomat perhelounaat saavat jälleen kakkoskaudella jatkoa Tauno-isän (Taneli Mäkelä) pöydän ääressä. Muissa pääosissa nähdään Elena Leeve, Santtu Karvonen, Samuli Niittymäki ja Jarkko Niemi. Sarja nähdään myöhemmin MTV:n kanavilla.

Roba

Roban uusi, neljäs tuotantokausi nähdään Maikkarilla syksyllä. Edellisen kauden tapahtumista on kulunut noin neljä vuotta. Poliisihallituksen tavoitteet ovat entistä raflaavammat: Suomesta halutaan EU:n turvallisin ja tasavertaisin maa, vaikka kansalaiset kokevat enemmän turvattomuutta kuin koskaan. Rooleissa nähdään aiemmilta tuotantokausilta tuttujen Kari Hietalahden, Leena Pöystin, Riku Niemisen, Tiina Lymin, Aku Hirviniemen, Ilari Johanssonin, Mari Perankosken ja Rauno Ahosen lisäksi uusia kasvoja, kuten Andrei Alén, Mimosa Willamo, Deogracias Masomi ja Linnea Skog

Aallonmurtaja

MTV3 näyttää kehutun C More Alkuperäissarja Aallonmurtajan toisen kauden syksyllä. Menneisyyden synnit eivät ole vieläkään jättäneet päähenkilöitä rauhaan ja pahimmat viholliset näyttävät löytyvän omasta perheestä. Rikoksissa edetään yhä syvemmälle kansainvälisille vesille ja juonenkäänteet punoutuvat tiukemmaksi vyyhdiksi. Pääosissa nähdään roolistaan Venlalla palkittu Maria Ylipää, Turkka Mastomäki, Saara Kotkaniemi ja Joonas Saartamo. Uutena näyttelijänä mukaan astuu Leo Honkonen (mm. Tuntematon sotilas).

Onnela

Onnelan kaksi ensimmäistä tuotantokautta ovat kasvaneet suomalaisten suuriksi suosikeiksi, ja syksyllä komediasarjasta on tulossa kolmas kausi. Luvassa on jälleen hulvattomia ja välillä katastrofaalisiakin käänteitä keski-ikäisten ja keskionnellisten päähenkilöidemme elämässä. Onnela perustuu ruotsalaiskomediaan Solsidan – Onnea onkimassa.

Rehtori

Rehtori on viiltävän hauska komediasarja yläkoulun rehtorista Sarista (Putous-tähti Terhi Suorlahti) ja koulun opettajainhuoneesta. Suurten visioiden naisena Sarilla on paljon suunnitelmia johtamansa koulun suhteen, mutta muut opettajat eivät tunnu lämpeävän omalaatuiselle rehtorille. Sarjan on käsikirjoittanut terävästä komediakynästään tunnettu Anna Brotkin (mm. Aikuiset, Jättekiva, Modernit miehet) ja Paula Korva, joka on myös ohjannut sarjan (mm. Hypermarket Nation, Konttori). Ohjelma nähdään C Morella.

Uutiset ja ajankohtaisohjelmat:

Viiden jälkeen

Syksyllä MTV3-kanavalla aloittaa Suomen ensimmäinen alkuillan ajankohtaisohjelma Viiden jälkeen. Juontajien Baba Lybeck ja Joanna Kuvaja johdolla analysoidaan yhdessä päivän tärkeimmät puheenaiheet ja niiden merkityksen.

MTV Uutiset Live

MTV:n uutissisältöjen tavoitteena on vastata entistä paremmin suomalaisten uutistarpeeseen varhaisesta aamusta myöhäiseen iltaan. Uutisankkurin vetämä MTV Uutiset Live on Suomen johtava digitaalinen uutiskanava, jossa seurataan kotimaan ja maailman tapahtumia reaaliaikaisesti liikkuvan kuvan keinoin.

MTV Uutiset Live tarjoaa syksylläkin katsojalle aina tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet päätelaitteesta riippumatta. Tavoitteena on se, että katsoja saa aina tyydytettyä uutisnälkänsä MTV Uutiset Livestä. MTV Uutiset Live on katsottavissa mtv-palvelussa.

Kansainväliset suosikkisarjat ja huippuelokuvat:

Rillit huurussa

Syksyllä nähdään erään aikakauden loppu, kun hittikomedia Rillit huurussa (Big Bang Theory) aloittaa Subilla 12. ja viimeisen tuotantokautensa. Sarjan keskiössä ovat viimeiselläkin kaudella ystävykset Leonard (Johnny Galecki), Sheldon (Jim Parsons), Penny (Kaley Cuoco), Howard (Simon Helberg), Raj (Kunal Nayyar), Amy (Mayim Bialik) ja Bernadette (Melissa Rauch). Finaalikaudella nähdään joukko vierailevia tähtiä, kuten juontaja-koomikko Ellen DeGeneres, näyttelijät Kathy Bates ja Joe Manganiello sekä sarjan teemaan sopivasti astrofyysikko Neil deGrasse Tyson. Rillit huurussa nousi 12. kaudella pitkäaikaisimmaksi komediasarjaksi kautta aikain. Entinen ennätyksenhaltija oli Cheers.

Palkittuja elokuvia tv-ensi-illoissa

Subilla nautitaan syksyllä myös huippuleffojen tv-ensi-illoista. Viihdyttäviä leffailtoja koko perheelle on luvassa muun muassa Hotel Transylvania -animaation kakkososan ja Risto Räppääjä ja yöhaukka -elokuvien myötä. Tositarinoihin perustuvia elokuvia ovat puolestaan Jennifer Lawrencen tähdittämä Joy sekä naisista kuulennon takana kertova Hidden Figures -draama, joka oli Oscar-ehdokas parhaan elokuvan kategoriassa. Leffan pääosassa nähdään Empire ja Kohde -sarjoista tuttu Taraji P. Henson.

Hercule Poirot: Aikataulukon arvoitus

Lukuiset näyttelijät ovat vuosien varrella astuneet etsivä Hercule Poirotin saappaisiin. Vuonna 2018 valmistuneessa Hercule Poirot: Aikataulukon arvoitus (The ABC Murders) -sarjassa Agatha Christien luoman hahmon herättää henkiin John Malkovich. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Harry Potter -leffojen Ron Weasleynä tunnettu Rupert Grint, Game of Thronesissa Selyse Baratheonin roolissa nähty Tara Fitzgerald, Broadchurch-rikossarjan päähahmoihin kuuluva Andrew Buchan sekä Rupertin tavoin Potter-saagan näyttelijäkaartiin kuuluva Shirley Henderson. Sarja nähdään MTV3-kanavalla.

Grand Hotel

Yhdysvalloissa kesäkuussa alkava Grand Hotel (2019-) on Eva Longorian tuottama viihteellinen draama, joka kertoo viimeisestä perheomisteisesta hotellista Miami Beachilla. Hotellin omistaja on karismaattinen Santiago Mendoza (Demián Bichir, mm. Weeds, The Bridge). Mendozan menestyksen hedelmistä nauttivat hänen aikuisten lastensa lisäksi nuori uusi vaimo Gigi (Roselyn Sánchez, mm. Devious Maids) tyttärineen. Sarja perustuu samannimiseen espanjalaissarjaan, johon Longoria ihastui. Longoria nähdään sarjassa vierailevana tähtenä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja