Ruotsalainen menestyssarja rantautuu Suomeen! Tunnetut suomalaiset muistelevat uutuusohjelmassa kouluaikojaan

Ruotsalaisten monivuotinen suosikki Klassfesten eli Luokkajuhlat nähdään MTV3-kanavan illoissa syksyllä 2019! Julkisuudesta tuttuja ieraita heidän kouluaikojensa muistoihin johdattelee uutuus ohjelman juontava Marja Hintikka.

LUE MYÖS: 

Luokkajuhlat on ohjelma, jossa koko kansan rakastamat näyttelijät, muusikot, urheilijat ja viihdemaailman tähdet muistelevat ihanan kamalia kouluaikojaan. Ohjelmassa yhdistyy niin talk show'n kuin perinteisen viihdeohjelman elementtejä. Ruotsissa Klassfesten-ohjelma on ollut menestys. Sitä on nähty TV4:llä jo useampi tuotantokausi, ja siitä on tullut nopeasti supersuosittu ja katsojien rakastama.

Ohjelmassa nostalgisoidaan menneitä vuosia ja kyseisen ajan tapahtumia ja ilmiöitä sekä tietenkin kaikkien tuntemia oppiaineita. Kaksi tähtivierasta saapuu studioon yleisön eteen testaamaan, mitä oppitunneilta jäi mieleen. Molemmilla on apunaan vanhat koulukaverinsa, jotka tunsivat heidät jo kauan ennen kuin heistä tuli myös meille muille tuttuja.

Jäikö kouluajoista paremmin mieleen kemian kaavat vai penkkareiden tapahtumat? Miten hyvin tuon ajan suurimmat hitit tai toisen asteen yhtälöt muistuvat mieleen? Kuka olikaan se unohtumaton ensirakkaus? Kyllähän näille jutuille voi jo nauraa – vai voiko? Illan päätteeksi jompikumpi luokka voittaa hauskat luokkajuhlat.

"Tarinoita, joita ei olla aiemmin kuultu"

Koko show'ta pyörittää sanavalmis Marja Hintikka. Hän uskoo ohjelman salaisuuden piilevän siinä, että kaikilla on kouluaikoihin liittyviä muistoja.

– Tämä ohjelma loksahti kohdallani heti paikalleen. Koulumuistojen maailma on jotenkin niin herkullinen, niin sympaattinen ja niin samaistuttava! Kaikilla on aiheesta samalla tavalla muistoja – toki myöskin traagisia muistoja, joten uskon, että tämä voi olla tietyllä tapaa huumorin kautta myös terapeuttinen ohjelma, Hintikka kertoo.

Luokkajuhlissa on luvassa hulvatonta kisailua, ennennäkemättömiä arkistojen aarteita sekä täysin uusia puolia ja tarinoita meille kaikille tutuista tähdistä.

– Ohjelmassa avataan sellainen koulumuistojen aarreaitta, jollaista ei ole ennen tässä mittakaavassa avattu. Kouluvuodet muokkaavat ihmistä paljon, ja uskon, että ohjelma tulee tuomaan meille tutuista ihmisistä ihan uusia puolia esille. Saamme kuulla tarinoita, joita ei olla aiemmin kuultu, ja joita ei olisi edes mahdollista käsikirjoittaa. Luvassa on vauhdikasta menoa, mutta myös pysäyttäviä tarinoita, Hintikka kuvailee. 

Luokkajuhlat MTV3-kanavalla syksyllä 2019

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja