Suomalaisjulkkikset matkustavat Ranskaan kilpailemaan linnakkeen herruudesta – tässä ovat uudet Fort Boyard -kilpailijat!

Tulevana kesänä 18 julkkista matkaa jälleen Ranskaan, keskellä merta sijaitsevaan linnakkeeseen, kun Fort Boyard Suomi palaa MTV3-kanavalle uusin jaksoin syksyllä.

Seikkailu kutsuu 18 julkisuudesta tuttua henkilöä, kun Fort Boyard Suomi palaa uusin, toisen tuotantokauden jaksoin MTV3-kanavalle syksyllä.

Fort Boyardin muurien sisällä, ulkopuolella sekä yläilmoissa kilpailijat laittavat omat henkiset ja fyysiset rajat koetukselle, kun joukkueen voiton eteen pitää suoriutua mitä hurjimmista ja erikoisimmista tehtävistä. 11 hengästyttävän jakson aikana kuusi kolmihenkistä tiimiä kilpailevat linnakkeen herruudesta ja kohtaavat pelkonsa voittaakseen tuhansien eurojen rahapalkinnon. Ohjelman juontavat Ile Uusivuori ja Joanna Kuvaja.

KILPAILIJAT:

Keltainen joukkue

Sara Chafak, 28, malli ja yrittäjä

Miss Suomena, mallina ja sometähtenä tunnettu Sara ei pelkää laittaa itseään likoon. Armeijaakin käyneenä kaunotar on seikkaillut jo muun muassa Selviytyjissä ja hän kuvailee itseään villiksi rasapääksi. Linnake tulee tarjoamaan hänelle varmasti mieluisia yllätyksiä.

Jeffrey Lawman, 24, personal trainer

Jeffrey tuli tutuksi viime syksynä Love Island Suomi -ohjelmassa, jonka hän myös voitti. Laitilasta kotoisin oleva Jeffrey on ammatiltaan personal trainer. Hän pelasi pitkään jääkiekkoa ja tuo siis keltaiseen joukkueeseen mukanaan varmasti väkevää fysiikkaa!

Monika Lindeman, 33, näyttelijä

Monika on suomalaisten olohuoneiden vakivieras Salattujen elämien Linda Eerikäisenä. Hiljattain esikoisensa saanut teatteritaiteen maisteri pyörittää perheensä kanssa myös Hotelli Nuuksiota.

Tähän ohjelmaan hän hyppää innoissaan mukaan – kilpailuhenki sykkii hänessä vahvana.

Punainen joukkue

Alina Voronkova, 24, Miss Suomi 2018

Hurmaava, määrätietoinen Alina voitti viime vuonna Miss Suomi -kilpailun ja on viimeistään siitä pitäen viettänyt kiireistä mallin ja esiintyjän elämää. Urheilusta nauttiva Alina rakastaa eritoten kovia juoksulenkkejä, joten kestävyyttä ja vauhtia ei häneltä linnakkeella tule uupumaan.

Ina Mikkola, 28, toimittaja

Toimittaja Ina nappasi tänä vuonna Kultaisen Venlan menestysohjelmallaan Ina <3 Porno. Värikäs voimanainen kertoo menevänsä ”beast modeen” kilpailutilanteista, joten hänestä saattaa Fortilla kuoriutua esiin varsinainen peto! Ina uskoo, että tahdonvoimallaan ja ongelmanratkaisukyvyllään hän korvaa sen, minkä fyysisessä voimassa häviää.

Hannes Hyvönen, 43, ex-jääkiekkoilija

Hannes on katsonut ranskalaista Fort Boyardia jo lapsena - siksi ohjelmaan osallistuminen onkin jo itsessään hänelle haaveiden täyttymys! Jääkiekkoilijana menestynyt Hannes on punaisen joukkueen voimapussi ja antaa varmasti muille joukkueille kovakuntoisen vastuksen kaksinkamppailuissa.

Sininen joukkue

Luukas Lindeman, 35, gladiaattori

Luukaksen voi parhaillaan nähdä Gladiaattorit-ohjelman Soturina. Kamppailulajien lisäksi hän on harrastanut fitness-urheilua. Nykyisin hän työskentelee lastenkodissa huostaanotettujen lasten ja nuorten parissa. Sen lisäksi hän tekee mallin töitä ja toimii fitness- ja hyvinvointivalmentajana. Fort Boyardissa Luukaksen vahvuuksia lienevät varmasti kova kunto, voima ja nopeus.

Kia Lehmuskoski, 30, tanssija

Energiapakkaukseksi itseään kuvaileva Kia on koko kansalle tuttu Tanssii tähtien kanssa -ohjelman valloittavana tähtiopettajana. Kian kovasta kilpailutahdosta ja hyvästä koordinaatiosta on siniselle joukkueelle varmasti hyötyä linnakkeen tehtävissä. Kilpailussa Kia jännittää eniten käärmeiden kohtaamista, mutta toivoo toisaalta kohtaavansa reissussa kaikenlaista hurjaa!

Aleksanteri Hakaniemi, 24, artisti

Aleksanteri on viime vuosina laulanut itsensä etenkin nuorison suosioon muun muassa Pane mut sekasin ja Filmi katkee -kappaleilla. Keikkailun ohella hän ehtii pelaamaan höntsä-koripalloa ja kertookin olevansa sen myötä henkeen ja vereen tiimipelaaja.

Violetti joukkue

Emilia Nyström, 35, beach volley -legenda

Emilia pelasi aikanaan itsensä suomalaisten tietoisuuteen beach volley -kentillä yhdessä kaksoissiskonsa Erikan kanssa. Nopea ja ketterä Emilia saa omien sanojensa mukaan adrenaliinin virtaamaan kilpailutilanteessa muun muassa vastustajaa suolaamalla. Fort Boyardissa saamme kenties nähdä kärkäskielistä kilpailijaa tositoimissa!

Herbalisti, 25, tubettaja

Herbalistina tutuksi tullut Juuso Karikuusi kuuluu Suomen seuratuimpiin tubettajiin.

Television puolella hänen yllytyshulluuttaan on voinut todistaa ennen Fort Boyardia jo Possessa. Oman joukkueen suorituksen lisäksi Herba on ottanut erityistarkkailuun sinisen joukkueen, sillä he ovat Aleksanterin kanssa kumpikin Kouvolan poikia. Ja kouvolalaisia mahtuu Herban mukaan palkintopallille vain yksi.

Vellu Saarela, 26, trikkaaja

Somessa kansainvälisesti seurattu Vellu on trikkauksen pioneereja ja lajin kaksinkertainen Euroopan mestari. Hän avasi Tampereelle Pohjoismaiden ensimmäisen trikkaussalin, LegendTrick Gymin, ja on kiertänyt LegendTrick -ryhmänsä kanssa maailmaa tuhansia esiintymisiä tehden. Vellu tarjoaa violetille joukkueelle aimo annoksen akrobaattisia taitoja ja vartalon hallintaa. Saa nähdä, todistammeko ohjelman aikana esimerkiksi voltteja tasapainotehtävien lomassa!

Harmaa joukkue

Pete Lattu, 39 näyttelijä

Peten näyttelemä Salkkareiden Kalle on kaikille tuttu tv-hahmo. Tällä kertaa pääsemme kuitenkin tutustumaan mieheen Kallen takana, kun julkisuudessa harvemmin esiintyvä Pete lähtee mukaan lapsuutensa suosikkiohjelmaan! Pete on harrastanut myös kiipeilyä joten saa nähdä, pääseekö hän pian kipuamaan ylös Fort Boyardin muureja.

Henriikka Roo, 33, tankotanssitaitelija

Tankotanssitaitelija Henriikka Roo on vakuuttanut painovoimaa uhmaavilla esityksillään jo vuosia niin Suomessa kuin ulkomailla. Yksilölajinsa parissa uraa uurtaneena häntä kiehtoo Fort Boyardissa paitsi fyysisten haasteiden kohtaaminen, myös mahdollisuus päästä kilpailemaan tiimissä.

Alexander Eklund, 32, radiojuontaja

NRJ:n iltapäiviä juontava Alexander tuli monelle tutuksi myös Love Islandin ensimmäiseltä kaudelta. Kovassa kunnossa oleva mies lupaa, että kilpailutilanteesta hänestä lähtee ääntä, joten hiljaista ei ainakaan harmaan joukkueen taival olemaan. Alexander kertoo jännittävänsä mm. korkeita paikkoja, mutta lupaa ottaa kaikki tulevat haasteet vastaan ja menevänsä täysillä tulta päin. 

Valkoinen joukkue

Marko Keränen, 41, tanssija

Ensimmäisestä kaudesta asti Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tähtiopettajana ihastuttanut Marko lähtee Fort Boyardiin ylittämään itsensä ja kokeilemaan henkistä kanttiaan. Pokka tällä miehellä tulee ainakin omien sanojen mukaan pitämään, tuli eteen mitä vaan ja kropanhallintaakin hänellä on riittämiin!

Jaakko Ojaniemi, 38, ammattivalmentaja

10-ottelijana menestynyt Jaakko on luonut kilpataipaleensa jälkeen uran valmentajana ja personal trainerina muun muassa formulakuskien ja ammattikiekkoilijoiden parissa. Rauhallinen ja hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti suhtautuva Jaakko on valkoiselle joukkueelle varmasti fyysinen ja kannustava voimavara.

Lotta Näkyvä, 30, malli, vuorikiipeilijä

Miss Suomena 2013 ja mallina Suomen kansalle tutuksi tullut Lotta on viime vuosina panostanut tosissaan rakkaaseen lajiinsa vuorikiipeilyyn. Ennen Mount Everestiä hän valloittaa kuitenkin Atlantin Fort Boyardin. Kestävyyttä ja sitkeyttä ei tästä naisesta siis ainakaan puutu.

Fort Boyard Suomi MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa syksyllä. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja