Tuttu Juttu Show tekee paluun – hän on Timo Koivusalon uusi juontajapari!

Suomalaisten pitkäaikainen suosikki Tuttu Juttu Show palaa MTV3-kanavalle. Legendaarisen viihdeohjelman juontajina toimivat Timo Koivusalo ja Susanna Laine.

Suomalaisille vuosina 1992–2002 tutuksi tullut ja huippusuosituksi kasvanut Tuttu Juttu Show tekee paluun MTV3-kanavalle. Lämminhenkisessä ohjelmassa selvitetään, kuinka hyvin parisuhteessa elävät todella tuntevat oman kumppaninsa.

Susanna Laine on Tuttu Juttu Show'n toinen juontaja

Hyväntahtoista parisuhdevisailua luotsaa Timo Koivusalo, jonka uutena juontajaparina aloittaa suomalaisten rakastama suosikkijuontaja Susanna Laine.

Koivusalo kertoo olevansa innoissaan yhteistyöstä Laineen kanssa.

– Olen varma, että ohjelma Susannan kanssa tulee toimimaan mainiosti. Hänellä on vahva kokemus juuri sellaisen hyväntuulisen tv-ohjelman juontamisesta, jossa tärkeintä on positiivinen läsnäolo, vieraiden kunnioittaminen ja hetkestä kiinniottaminen. Juuri siitähän Tuttu Jutussa on kysymys, Koivusalo kertoo. 

Laine ottaa uuden juontohaasteen innolla vastaan.

– Olen todella mielissäni, kun pääsen legendaariseen Tuttu Juttuun mukaan. Ohjelmaa tuli aikoinaan seurattua, ja formaatti on loistava: hyväntahtoinen, hauska ja myös tunteita herättävä. Timo Koivusalo on alan rautaisimpia ammattilaisia. Hänen tekemisiään on tullut seurattua ensin komiikan uranuurtajana ja televisioviihteessä, ja myöhemmin elokuvaohjaajana, Laine kertoo.

– Odotan todella innolla kuvausten alkua ja sitä hetkeä, kun saa astella odotuksesta kuhisevaan studioon ja sanoa kameralle: Hyvät katsojat, tästä se lähtee: Tuttu Juttu Show, Timo Koivusalo kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat