Yökylässä Maria Veitola -sarjan avausjakso rikkoi ennätyksiä – tavoitti yli miljoona suomalaista

Yökylässä Maria Veitola -ohjelman 4. kauden avausjakso oli ohjelman kaikkien kausien katsotuin.

Yökylässä Maria Veitola-sarja palasi televisioruutuihin torstaina neljännen tuotantokauden avausjaksolla. Kauden avausjakso tavoitti yli miljoona suomalaista ja se sai keskikatsojamääräkseen 692 000 katsojaa. Kyseinen jakso oli ohjelman kaikkien aikojen katsotuin jakso. Avausjaksoa on katsottu mtv-palvelussa lähes 30 000 kertaa.

Jaksossa Maria Veitola vieraili Jorma Uotisen luona hulppeasssa kaupunkiasunnossa ja samalla suomalaiset pääsivät kurkistamaan taiteilijan omalaatuiseen arkeen. Jaksossa tavattiin myös Helena Lindgren ja muisteltiin entisen pariskunnan yhteistä taivalta. Yökylässä Maria Veitola oli viikon twiitatuin ohjelma.

– Olen niin onnellinen saadessani kokea sen, että kahden ihmisen kiireetön kohtaaminen kiinnostaa suomalaisia katsojia näin laajalti. Suurkiitos kuuluu tietysti mestari Jorma Uotiselle, joka halusi avata sydämensä ja kotinsa ovet meille kaikille. Tämä oli kuitenkin vasta alkua, sillä vielä on luvassa yhdeksän keskenään aivan erilaista, mutta yhtä hienoa yökyläilyä. Ensi viikolla tapaatte upean Kaija Koon, Veitola iloitsee.

Sarjan neljännellä tuotantokaudella Veitola vierailee Kaijo Koon lisäksi myös Aira Samulinin, Lauri Markkasen, Tuukka ja Olga Temosen, Li Anderssonin, Pia Lambergin, Anna Puun, Antti Rinteen sekä Tiina Jylhän luona.

Lähde: Finnpanel TV-mittaritutkimus (tavoittavuus = väh 3 min. yhtäjaksoista katselua) ja Adobe Video Analytics

Yökylässä Maria Veitola  MTV3-kanavalla ja mtv:ssä torstaisin klo 21 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat