Juonipaljastuksia! Roban uusi kausi alkaa räjähtävästi – yllättävä uutinen saa Maikin sekaisin

Roban uuden kauden aloitusjaksoissa nähdään uudistuksia ja yllätyksiä.

Suositun poliisisarja Roban neljäs kausi alkaa C Morella torstaina 23. toukokuuta. Sarjasta nähdään heti julkaisupäivänä kaksi jaksoa, jonka jälkeen jaksoja ilmestyy kerran viikossa.

Noin neljä vuotta on kulunut aiemmista tapahtumista. Poliisihallituksen tavoitteet ovat entistä raflaavammat: Suomesta halutaan EU:n turvallisin ja tasavertaisin maa, vaikka kansalaiset kokevat enemmän turvattomuutta kuin koskaan. Pahimpina uhkakuvina pidetään laitonta maahanmuuttoa, ääriliikkeitä, jengiytymistä sekä nuorten syrjäytymistä.

Uuden kauden ensimmäisessä jaksossa Roba on uuden ajan äärellä.

Ikäkriisiä poteva Arto menee lääkärin tarkastukseen ja jännittää tuloksia. Arto ja Pekka saavat haastavan ja kiireellisen tehtävän.

Janin kihlausuutinen saa Maikin pasmat sekaisin. Maikki ja Markus alkavat tutkia tapausta, josta heillä on hyvin erilainen näkemys.

Taru valmistautuu jättämään tehtävänsä Roban pomona. Sarjan uusi kasvo, Mimosa Willamon näyttelemä Heidi on turhautunut, koska ei pääse haluamiinsa tehtäviin.

Toisessa jaksossa robalaiset saavat uuden pomon. Komisario Lundin uudistukset eivät kuitenkaan kaikkia miellytä. Myös Tarulla on epäilyksensä uudesta johtajasta.

Robalaiset jahtaavat kranaattiräjähdyksestä vastuussa olevaa miestä. Oliko räjähdys tahallinen ja kuka oli kohteena? 

Roban uutta kautta tähdittävät muun muassa Kari Hietalahti, Leena Pöysti, Riku Nieminen, Tiina Lymi, Andrei Alén, Mimosa Willamo, Mari Perankoski, Aku Hirviniemi, Ilari Johansson, Deogracias Masomi ja Rauno Ahonen.

Roban neljäs kausi alkaa C Morella 23. toukokuuta.

Lue myös:

    Uusimmat