Morsian otatti tärkeät kuvat sulhasen sijaan koiransa kanssa – kuvista hitti somessa: "Olemme kaikki koiraihmisiä"

10:35
Aiotko hankkia koiranpennun? Videolla kerrotaan, mitä asioita silloin pitää ottaa huomioon.

Morsiamen ja koiran first look -kuvat ilahduttivat somekansaa, kertoo muun muassa Today.com-sivusto.

Yhdysvaltalaiset Kristen, 24, ja Duncan Dupree , 25, menivät naimisiin 8. marraskuuta. Sen jälkeen morsiamen ensivaikutelmakuvat ovat herättäneet riemastusta sosiaalisessa mediassa: Kristen nimittäin poseeraa first look -kuvissa sulhasensa sijaan kultaisen noutajansa Zeken kanssa.

Yhdysvaltalaisissa häissä on ollut tapana ottaa first look-kuvia, joihin ikuistetaan se hetki, kun morsiuspari näkee toisensa ensimmäisen kerran vain hetkeä ennen vihkimistä.

– Duncan päätti melko aikaisin, että hän halusi nähdä minut ensi kerran hääpuvussani vasta, kun kävelen alttarille isäni kanssa. Vitsailimme, että voisin tehdä sen Zeken kanssa, Kristen kertoi Today-sivustolle.

Tuumasta toimeen

Kristen päätti kuin päättikin toteuttaa kuvausidean. Niinpä hääpäivänä ennen alttarille astelua järjestettiin kuvaukset, joissa nainen poseerasi yhdessä 2-vuotiaan Zeken kanssa.

– Kaasoni haki Zeken ja tuo hetki todella tuntui musta hyvin erityiseltä. Keskellä kiireistä päivää oli ihanaa viettää hetki rakkaan lemmikkini kanssa.

Kuvat morsiamesta ja koirasta otti valokuvaaja Perri Farlow.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Kristenin mukaan hänen morsiusneitonsa, äitinsä ja anoppinsa olivat paikalla todistamassa kuvaussessiota. He tiesivät, miten paljon kuvaushetki merkitsi Kristenille.

– He hymyilivät leveästi. Olemme kaikki koiraihmisiä ja he tietävät, miten onnellinen olin nähdessäni koirani.

Hankkivat koiran opiskeluaikoina

Kristen ja Duncan olivat hankkineet Zeken opiskellessaan viimeistä vuotta University of Alabama -korkeakoulussa. Se hankittiin seuraksi Kristenille, koska Duncan oli töissä muualla.

– Kaikki jotka tuntevat meidät, tietävät, miten paljon rakastamme Zekea. Otamme hänet mukaamme kaikkialle, lomille ja viikonloppureissuille. Se on yksi maailman ihanimmista koirista, ja hän tekee kaikista seikkailuista parempia.

Kuvat keräsivät paljon huomiota

Perrin ottamat kuvat saivat valtavan somesuosion. 21. marraskuuta julkaistuun kuvapäivitykseen kertyi yli 18 000 kommenttia, noin 8 400 tykkäystä ja sitä jaettiin eteenpäin 46 000 kertaa.

Kristen on yllättynyt suosiosta.

– Kiitos kaikille osoittamastanne rakkaudesta. Zeke todella on paras ystäväni ja tuo hetki oli minulle niin tärkeä, hän kertoi myöhemmin Facebookissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja