Sulhanen joutui aivoleikkaukseen hääpäivänä – istui sohvalla ja puhui "siansaksaa": "Meidän piti aloittaa yhteinen elämämme, ja hän saattaisi kuolla"

Sulhanen joutui aivoleikkaukseen juuri sinä päivänä, kun häät oli  tarkoitus pitää, kertoo muun muassa Fox News -sivusto.

Moni odottaa hääpäiväänsä kuin kuuta nousevaa. Yhdysvaltain Pittsburghissa asuvien Timothy Bertyn ja Jessica Dhansin hääpäivä sai kuitenkin käänteen, jota kumpikaan ei osannut ennakoida.

Istui sohvalla ja puhui sekavia

Kaikkia alkoi paria päivää ennen häitä, kun Timothy ja Jessica olivat koristelemassa paloasemaa hääjuhlaa varten. Jessican mukaan Timothyn päätä särki ja hän nukahteli. Pariskunta meni kuitenkin kotiin illalla tavalliseen tapaan.

Kun Jessica seuraavana päivänä heräsi, Timothy ei ollutkaan sängyssä. Sen sijaan hän istui olohuoneessa, katsoi televisiota ja puhui täysin käsittämättömiä. Miehen puheissa ei ollut järjen hiventäkään.

Koska häät jännittivät Jessicaa niin paljon, hän ei tajunnut, että jotain oli pahasti vialla. Matkalla tapaamaan äitään hän pyysi Timothyn äitiä Amya menemään katsomaan poikaansa.

– Amy soitti minulle tuntia myöhemmin ja sanoi, että Timothylla ei ollut kaikki hyvin. Hän totesi, että meidän pitää viedä hänet sairaalaan, Jessica kertoi SWNS-kanavalle.

Syynä aivoihin levinnyt sivuontelotulehdus

Timothy kuljetettiin lentoteitse UPMC Presbyterian Hospital -sairaalaan. Hänellä todettiin sivuontelotulehdus, joka oli levinnyt aivoihin. Timothyn aivot olivat turvonneet, ja puoli seitsemän aikaan hääpäivän aamuna hänet vietiin kiireesti leikkauksen, jotta paise saataisiin hoidettua.

– En todellakaan miettinyt häitä tuona hetkenä, Jessica kertoi SWNS-kanavalle.

– Mietin vain, miten tällaista voi tapahtua. Meidän piti aloittaa yhteinen elämämme, ja hän saattaisi kuolla. Se oli pelottavaa ja itkin paljon.

Lääkärit poistivat leikkauksessa osan Timothyn kallosta, jotta painetta saataisiin vähennettyä. Hänet asetettiin kahdeksi päiväksi keinotekoiseen koomaan. Sillä välin pariskunnan vanhemmat kehottivat vieraita menemään juhlapaikalle syömään esille asetetut ruoat ja kakut.

Hääjuhla sairaalavuoteen äärellä

Timothy oli sairaalassa 23 päivää. Hänen kerrottiin olleen murheen murtama, kun häitä ei voitukaan viettää. Herättyään koomasta hänen kerrotaan sanoneen morsiamelleen: ”Sinä, minä, ikuisesti.”

Sen sijaan, että Jessica ja Timothy olisivat järjestäneet uuden häätilaisuuden, he päättivätkin mennä naimisiin Timothyn vuoteen vierellä sairaalassa. Seremonia järjestettiin viikon päästä. 

Toipuminen on vielä kesken

Viikkoja myöhemmin Timothy pääsi kotiin. Tammikuussa hänelle tehtiin vielä toinen leikkaus, jotta hänen kallonsa saataisiin korjattua ennalleen. Lehtitietojen mukaan hän toipuu ja pariskunta toivoo, että pahin olisi nyt ohi.

– Halusin, että pääsemme naimisiin niin pian kuin suinkin. Jessica ei koskaan hylännyt minua, vaan oli kanssani koko ajan. Tiesin, että hän oli juuri se nainen, jonka kanssa minun piti mennä naimisiin, Timothy kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Se oli niin pelottavaa. Tuo muutti tapaani suhtautua asioihin.

Timothysta tuntuu hienolta olla naimisissa. Hän kokee löytäneensä sielunkumppaninsa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja