Hääpari otti neljä isoäitiään mukaan häihin – ihastuttavat kuvat "kukkaistytöistä" hurmaavat: "He merkitsevät meille valtavan paljon"

0:47
Kun Becky meni naisystävänsä Jessan kanssa eläintarhaan, hänen aikomuksenaan oli kosia. Sama ajatus oli kuitenkin myös Gillespiellä! Katso video ihanasta sattumuksesta.

Lyndsey ja Tanner päättivät ottaa isoäitinsä kukkaistytöiksi häihinsä. Parin ihanista hääkuvista tuli luonnollisesti hitti.

Morsian Lyndsey Rabylla oli häissään neljä kukkaistyttöä. Vanhin heistä tosin oli jo 90-vuotias.

Lyndseyn ja hänen miehensä Tannerin hääkuvista tuli hitti sen jälkeen, kun pari käytti neljää isoäitiä kukkaisneitoinaan.

Neljä mummia mukana häissä

Mukana häissä olivat Lyndseyn 90-vuotias iso-isoäiti Kathleen, 76-vuotias isoäiti Wanda isän puolelta sekä 72-vuotias isoäiti Betty äidin puolelta. Neljäs isoäiti oli Tannerin 70-vuotias isoäiti Wanda.

– Tiesin heti kihlauduttuani, että haluan ottaa isoäitini osallisiksi, Lyndsey kuvailee Huffington Postille.

Idean Lyndsey löysi Pinterent-kuvienjakopalvelusta. Lyndseyn mukaan isoäidit olivat suorastaan "ekstaasissa", kun hän pyysi heitä kukkaistytöikseen.

– Uskon, että he olivat enemmän innoissaan kuin morsiusneitoni, nainen kuvailee.

"Minusta tämä oli niin ihana tapa ottaa heidät mukaan"

Kuvaaja Natalie Caho ikuisti hääjuhlat eläkeikäisten kukkaistyttöjen kanssa.

"Olen nähnyt söpöjä kukkaistyttöjä, mutta nämä neljä ovat parhaimmat".  Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Isoäideillä oli samanlaiset mekot, joiden löytyminen tosin Lyndseyn mukaan kesti aikansa, koska rouvat "olivat diivoja" asian suhteen. Kuvissa oleminen sen sijaan ei ollut ongelma.

– He rakastivat sitä, Lyndsey paljastaa.

– Minusta tämä oli niin ihana tapa ottaa heidät mukaan. He merkitsevät meille valtavan paljon ja olemme niin kiitollisia siitä, että he ovat tällä kanssamme, koska moni ei saa edes yhtä (isoäitiä häihinsä), Lyndsey kommentoi haastattelussa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja