Mainos

Moottoripyöräilijä toteutti yllättäen sokean naisen unelman: "Hän ei voinut lakata hymyilemästä"

Levi Hicks pääsi yllättäen toteuttamaan Susan-nimisen naisen uneman!

Jos saisit täyttää suurimmat toiveesi, millaisia asioita tekisit? Ystäviensä kanssa parkkipaikalle pysähtynyt amerikkalainen Levi Hicks pääsi yllättäen auttamaan vanhempaa naista unelmansa toteuttamisessa. Hicks jakoi kohtaamisesta videon Facebookiin, ja se on päätynyt myös Love What Matters -sivulle.

Hicks ystävineen oli liikkeellä moottoripyörillä, ja Susan-niminen nainen ojensi hänelle 20 dollarin seteliä. Susan toivoi, että joku porukasta voisi ajeluttaa häntä parkkipaikan ympäri.

Jos kuvat eivät näy, katso ne täällä.

– Hän selitti, että tämä on hänen toivelistallaan. Hän halusi lähettää pojalleen kuvan itsestään moottoripyörän päällä. Sanoin, että joku meistä veisi hänet ajelemaan. Pyysin häntä seuraamaan minua pyörille. Silloin hän kertoi olevansa sokea ja tarvitsevansa apua pyörien luokse kävelemiseen, Hicks kuvaa.

Jos video ei näy, katso se täällä.

Hicks otti Susanin käsikynkkään ja vei tämän pyörän luo. Mies vakuutti, ettei tarvitse rahaa ajelusta, mutta Susan ei suostunut ilmaiskyytiin. Hänet autettiin pyörän päälle.

– Hän oli niin innoissaan, kun viimein pääsi pyörän taakse, Hicks muistaa.

Susanin ystävä astui ulos huoltoasemalta juuri oikeaan aikaan ja kuvasi koko ajelun.

– Kun aloimme liikkua, rouva huudahti ”wohoo!” Ajoimme tontin ympäri, ja kun palasin parkkiin, hän ei voinut lakata hymyilemästä. Tämä ei vain pelastanut hänen päiväänsä, vaan myös minun päiväni.

 

Lähde: Love What Matters, Facebook

***

1:10

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.