Mainos

Miten saan mieheni haluamaan enemmän seksiä? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Miten miehen saa haluamaan enemmän seksiä?" kyselee nimimerkki Kiimaisempi osapuoli.

Näin miehet vastasivat

"En usko, että ketään voi saada jollain tempuilla haluamaan seksiä lisää. Kyllä siihen se oma tahto tarvitaan, mutta sen olen huomannut, että mitä useammin seksiä harrastaa, niin sitä enemmän sitä tekee mieli. Ei se nyt mikään takuuvarma keino ole, mutta kyllä pitkät tauot vaikuttavat siihen, että on vaikeampaa innostua seksistä.

Sekin saattaa vaikuttaa haluihin, että koettaa murtaa totutut tavat, että jos on aina tottunut harrastamaan seksiä lauantaina saunan jälkeen, niin koettaa muuttaa sen niin, että ei varmasti harrasta ainakaan silloin. Mutta varsinkin pitkissä parisuhteissa käy usein niin, että halut laimenee – ei vain yksinkertaisesti kiinnosta se toinen enää. No, joka tapauksessa tähän (niin kuin kaikkeen muuhunkin) auttaa se, että keskustelette asiasta ja koitatte löytää molempia miellyttävän lopputuloksen."
– 37, naimisissa

"Pienikin vihjaisu riittää, mulla on vähän niin kuin koko ajan juoksuaika päällä."
– 35, avoliitossa

"On yksi asia, jota ei ainakaan kannata käyttää: ilmoittaa aikataulua, milloin "pitää" harrastaa seksiä. Se tuo helposti miehelle turhia paineita ja tunteen, että on pakko suorittaa. Hyviä keinoja ovat niin sanotut huomaamattomat eleet. Nainen voi esimerkiksi pukeutua kotona siten, että voi "vahingossa" paljastaa itsestään enemmän. Mies kyllä huomaa sen, eikä unohda näkemäänsä. Toinen hyvä ja huomaamaton keino on ohimennen hipaista tai koskettaa jollekin erogeeniselle, tai miehelle muuten kosketusherkkään paikkaan. Pienikin hipaisu voi laukaista uskomattoman halukkuuden.

Nainen voi myös ohimennen vaikka jotenkin kiertäen sanoa, että hänellä on halukas olo. Miestä ei pidä myöskään unohtaa itse seksin aikana ja odottaa, että mies tyydyttää sinut. Mies varmasti innostuu enemmän, jos näytät, että haluatkin tyydyttää hänet. Se saa miehen varmasti haluamaan sinua enemmän, ja seksin määrä varmasti lisääntyy ja parhaimmassa tapauksessa teette sen useamman kerran peräkkäin. Ja pitää muistaa, että makuuhuone ei myöskään ole ainoa paikka maailmassa, eikä lähetyssaarnaaja ainoa asento."
– 38, sinkku

"Miehet eivät legendoista huolimatta osaa lukea ajatuksia, joten he vaativat muutakin kuin vinkkejä innostuakseen sänkyleikeistä. Yksi oleellisimpia asioita, jos haluat että jotain tapahtuu on tehdä aloite: riisu hänet ja hyväile häntä. Tästä päästäänkin seuraavaan vaiheeseen, jossa sinun on hyvä tuntea miehen erogeeniset alueet, kuten sisäreisi, niska ja nännit, jotka herättävät nukkuvan pedon. Toki muitakin tapoja on, tuhmat tekstiviestit kesken päivän, ovelta alkava muutaman vaatteet jono makuuhuoneeseen kuin olisit ne riisunut matkalla. Miehet ovat visuaalisuuden puoleen, joten sellaiset asiat, kuten kurotut ottamaan jotain ja hän näkee rinnat tai ainakin rintavaon, tai alaselkää, josta katsee suuntaa lähes välittömästi peppua kohti toimii yllättävän hyvin. Kun saat hänet kiihoittumaan, niin seksin ei tule tapahtua peiton alla saatika pimeydessä. Ja jos mies on kuin minä, niin korot toimivat aina halun herättäjänä."
– 34, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.