Millaista on vetää NHL-huipputähden Miro Heiskasen vierellä? Tuore SM-kultamitalisti pääsi huimaan paikkaan

Leijonat sai torstaina huimia vahvistuksia riveihinsä, kun Miro Heiskanen ja Esa Lindell liittyivät maajoukkueen matkaan. Kaksikosta Heiskanen lyötiin tuoreen SM-kultamitalistin Mikael Seppälän vierelle. Seppälä pääsi nautiskelemaan huippuluokan tontista.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Heiskanen ja Lindell vapautuivat maajoukkueen käyttöön sen jälkeen, kun heidän edustamansa Dallas Stars oli tipahtanut jatkosta NHL:n pudotuspeleissä.

Kaksikko päätettiin sijoittaa eriäviin pareihin, kun Heiskanen liittyi Mikael Seppälän ja Lindell liittyi Atte Ohtamaan pakkipariksi.

Seppälä sai samalla huiman sauman. Hän pääsi viilettämään yhden maailman parhaimman pakin rinnalle.

– Siinä oli aika helppo pelata. Ei tarvinnut kuin ruokkia sille kiekkoa ja asioita tapahtui. Oli hieno seurata siitä vierestä, Seppälä myhäili MTV Urheilulle.

 Seppälä kommentoi kohteliaasti sitä, oliko hänellä nyt paras pakkipari ikinä rinnallaan.

– En halua vähätellä ketään vanhoista pakkipareista. Huomasi kyllä, että on maailmanluokan äijä vierellä, Seppälä nyökkäili.

Mikä on tärkeää, kun vedät tuollaisen hyökkäävän ja monipuolisen dynamon eli Heiskasen vierellä?

– Pyrin katselemaan, että jos jotain tapahtuu, niin olen siellä alla valmiina. Oma vahvuus on kuitenkin puolustuspelaaminen. Se on avainjuttu, Seppälä sanoo.

Keväällä Tapparan kanssa Suomen mestaruutta juhlinut Seppälä pääsi itsekin melkoisen ruokinnan pariin, kun Heiskanen jakeli hänelle avotontteja loistavilla pakki–pakki-syötöillä.

– Vielä kun laittaisi sisään. Aika hyvin oli tonttia tarjolla, Seppälä naurahti.

Leijonat marssi murskaavasti Iso-Britannian ylitse, oltuaan perjantain ottelussa parempi loppulukemin 6–0.

– Ovathan nämä pelit siinä mielessä hyviä, että saimme paljon onnistumisia. Kaveri taisteli sinnikkäästi loppuun asti. Peli oli sitten vähän sellaista pyörittämistä ja kiekolla pelaamista, Seppälä pohti.

Leijonien turnaus jatkuu lauantaina ottelulla Itävaltaa vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat