Mainos

Miksi naisen ikä on miehille niin tärkeä tieto? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Miksi miehet inttävät ikääni? Joko olen heidän mielestänsä viehättävä, tai sitten en ole... Kuitenkin, kun kieltäydyn vastaamasta ja sanon, että naiselta ei saa kysyä ikää, niin kyseiset ottavat siitä joko nokkiinsa tai alkavat inttää," ihmettelee nimimerkki NN.

Näin miehet vastasivat!

"Naisista ei välttämättä pysty päällepäin sanomaan, minkä ikäisiä he ovat (meikit, vaatetus ja niin edelleen), ja oikean iän tietäminen antaa tietysti jonkinlaista viitekehystä ihmisen elämäntilanteen ja muun vastaavan suhteen. Se ei tietenkään ole koko totuus: fiksut ihmiset arvottavat toisia sen perusteella, millaisia nämä oikeasti ovat, eivät syntymävuoden perusteella. Kannattaisiko ikä siis kertoa ihan vaikka sen vuoksi, että ikäviin stereotypioihin sortuvat ihmiset karsiutuisivat jo alkumetreillä?"
– 40, ikäkyselyt eivät haittaa

"Moni mies on asettanut itselleen jonkin tietyn ikähaarukan naisen suhteen, jossa hän haluaa pysyä. Se voi kertoa siitä, että mies etsii itselleen tulevaisuuden elämänkumppania eikä yhden illan suhdetta. Viehättävähän olet jo selvästikin ollut, koska mies ikääsi kysyy. Jos mies vakavasti haluaa jonkin tiedon, eikä saa vastausta, niin tottakai se alkaa inttämään tai ottaa nokkiinsa."
– 38, tuntuisi hyvältä, jos ikääni udeltaisiin, koska silloin tietäisin, että kyseinen henkilö on kiinnostunut

"Miksi miehet eivät saisi kysyä ikääsi? Kuvitellaan, että heillä on ikähaitari, joka ei käsitä "ikä on vain numero". Niin olisi suhteellisen loogista, että he sitä tiedustelisivat. Monesti se, että he sitä kysyvät, johtuu myös siitä, että he pitävät sinua viehättävänä. Jos lähdet valittamaan kysymyksestä, niin he voivat kokea, että ehkäpä tämä nainen ei olekaan niin mielenkiintoinen kuin he ensin kuvittelivat, jos tuollainen kysymys saa hänet reagoimaan noin. 

Sen sijaan, että kieltäydyt vastaamasta, voisit vaikka kysyä heidän omaa arviotaan iästäsi. Naiset kysyvät ikää miehiltä, joten mikseivät miehet voisi kysyä sitä naisilta? Vai onko tässä oikeasti kyse siitä, että häpeät omaa ikääsi etkä siksi halua kertoa sitä? Se on näet jo vanhan ajan juttuja tuo ettei naisen ikää saa kysyä."
– 34, itseäni ei haittaa vaikka ikää kyseltäisiin, joko sanon sen suoraan tai kysyn, mitä he arvelevat. Useimmiten päältä lähtee se 10 vuotta. Haittaako se? Ei tietenkään. Totean vain, että on hyvät geenit

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen


Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja