Miksi miestä ei kiinnosta tietää mitään kumppanista tai tämän lapsuudesta? Miesraati vastaa: "Ikävä kertoa, mutta..."

Miten pyydän lisää seksiä parisuhteessa? 1:07
Haluaisin suhteessani enemmän ja erilaista seksiä. Miten ottaisin asian esiin? Kysymykseen vastaa seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen Kaalimadolta.

Juttusarjassa lukijaraati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Kysymys miesraadille: Miksi miestä ei kiinnosta tietää minusta mitään? Hän ei kysy mitään lapsuudestani, eikä halua katsella kuviani.

Minua kiinnostaa kuulla miehen elämästä ja (emme asu yhdessä) saada mieheltä kuvia. Hän laittaa niitä minulle, mutta ei koskaan pyydä minun kuviani. Miksei miestä kiinnosta minuun tutustuminen, olemme kuitenkin suhteessa?" kysyy nimimerkki etkötykkää.

Näin raati vastasi

"Eipä taida miestä hirveästi kiinnostaa. Kannattaa miettiä, minkä takia hän viettää aikaa kanssasi."
– Mies, 48, parisuhteissa

"Ikävä kertoa, mutta sinä olet miehelle pelkkä pano. Sinä voit olla parisuhteessa miehen kanssa, mutta mies ei ole sinun kanssasi parisuhteessa. Hän ei välitä tutustua sinuun itseesi. Pahoitteluni."
– Mies, 38, parisuhteessa

"Miestä ei varmaan menneisyys hirveästi kiinnosta. Miehet eivät yleensäkään juurikaan kysele menneitä. Minua kiinnostaa tulevaisuus menneisyyden sijaan."
– Mies, 39, avoliitossa

"Itseäni ei kiinnosta toisen osapuolen lapsuus ynnä muu sellainen. Elän mieluummin tätä hetkeä..."
– Mies, 50, parisuhteessa

"Muistosi ovat merkittäviä sinulle, mutta eivät kumppanillesi. Hänelle merkityksellisiä ovat vain hänen muistonsa ja muistot, joita keräätte yhdessä, nyt ja tulevaisuudessa."
– Mies, 45, avioliitossa

"Vastaan omakohtaisten kokemusten pohjalta. Eivät minua ole ikinä juuri kiinnostaneet kyseiset asiat, ne selviävät kyllä ajan kuluessa kysymättäkin. Jos on hyvä olla toisen kanssa, niin se riittää. Tutustua voi monin eri tavoin ja erilaisissa järjestyksissä."
– Mies, 27, parisuhteessa

"Ehkä sinä kerrot koko ajan sen verran, mitä mies haluaa tietää, eikä hänellä ole tarvetta kysellä enempää. Tuskin silti kiinnostuksen puutetta kuitenkaan on, jos silti yhdessä olette. Mies ei vaan ole ehkä ihan yhtä utelias kuin sinä, tai ei kehtaa kysellä."
– Mies, 40, sinkku

Alla näet seuraavan kysymyksen – miten vastaisit siihen?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat