Liian kaunis deittisovellukseen? "Sain osuman kaikkien kanssa, joista pidin" – Tinder poisti Lunan, 21, tilin luultuaan sitä huijarin tekeleeksi

Näin kauneussuodattimet toimivat Instagramissa – Katso video! 3:00
Näin kauneussuodattimet toimivat Instagramissa – Katso video!

Amerikkalainen malli väittää, että hänen profiilinsa poistettiin Tinderistä, koska hän oli liian viehättävä. Naisen kohtalosta kertoo muun muassa The Sun.

21-vuotias Luna Benna kärsii erikoisesta ongelmasta. Hän väittää olevansa niin kaunis, että suosittu deittailusovellus Tinder poisti hänen profiilinsa, koska luuli sitä huijaukseksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Huijarit yrittivät hyötyä kauniista ulkomuodosta

Luna kertoo liittyneensä Tinderiin vuonna 2017. Sulojaan esitellyt nuori nainen sai paljon "matcheja" ja ehdotuksia, joista jotkut olivat asiallisia ja toiset eivät. Hän viestitteli monien miesten kanssa, mutta näki vain muutamia.

– Sain osuman kaikkien kanssa, joista pidin, Luna sanoo.

Pian nettihuijarit yrittivät hyötyä Lunan viehättävästä ulkomuodosta ja varastivat hänen kuviaan valetileillä käytettäviksi. Luna pitää ilmiötä surullisena sekä anastamisen että huijauksen kohteeksi joutuneen kannalta.

Luna yritti puuttua ongelmaan kohtaamalla hänenä esiintyvät henkilöt, mutta joutui usein näiden kieltolistalle. Lopulta hänen kuviaan oli niin monessa valeprofiilissa, että Tinder luuli Lunan oikeaa profiilia huijarin tekeleeksi ja poisti sen.

Onni onnettomuudessa

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Onnekseen Luna ehti löytää nykyisen poikaystävänsä juuri ennen tilinsä poistamista. Parilla on paljon yhteistä – he esimerkiksi ovat molemmat malleja.

Nykyään pariskunta työskentelee yhdessä tuottaakseen uskaliasta sisältöä Lunan Instagram- sekä OnlyFans-tileille. Luna tienaa rahaa julkaisemalla itsestään sosiaalisessa mediassa paljastavia kuvia.

Luna ei ole ainut nainen, joka sanoo kärsineensä kauniin ulkomuotonsa vuoksi. Kerroimme aiemmin esimerkiksi bikinimallista, joka kertoi olevansa liian hyvännäköinen löytääkseen rakkautta. Tämä fitness-malli puolestaan väitti olevansa liian kaunis saadakseen ystäviä.

Lähteet: The Sun, News.com.au

Lue myös:

    Uusimmat