Mies petti vaimoaan lukuisten maksullisten seuralaisten kanssa – näin hän selittää uskottomuuttaan: "En tajunnut, kuinka kovasti parisuhteessa pitää tehdä töitä"

Alusvaatteita naisten päällä rakastava mies tunnusti podcast-lähetyksessä, miksi sortui pettämään vaimoaan maksullisten seuralaisten kanssa.

Parisuhteensa alussa Mark (nimi muutettu) rakasti sitä, kuinka hänen kumppaninsa pukeutui tuhmiin alusvaatteisiin.

– Rakastan alusvaatteita (naisten päällä), ja olen aina rakastanut, Mark kertoi maksullisena seuralaisena työskentelevän Samantha X:n Slow Love -podcastissa.

Samantha X, oikealta nimeltään Amanda Goff, on tunnettu ammattiinsa liittyvistä tunnustuksistaa. Aiemmin nainen on muun muassa listannut merkkejä, joista voi päätellä miehen pettävän sekä vinkannut miehille, miten naisen voi saada ihastumaan itseensä. Lisäksi hän on avannut syitä miesten uskottomuuden taustalla. Tällä kertaa tunnustuksia kertoi haastateltava Mark.

Vaimo jätti sukkanauhat – Mark hairahtui seuralaisiin

Samanthalle avautunut Mark kertoo, että vuosien saatossa hetket, jolloin vaimo jaksoi kaivaa sukkanauhat esiin, alkoivat harveta. Mark osti vaimolleen edelleen alusvaatteita, mutta havaitsi, että ne piilotettiin vaatekaapin perälle. Alusvaate alkoi symboloida isompaa ongelmaa heidän avioliitossaan, kertoo News.com.au.

– Kun ensin tapasimme, hän käytti paljon alusvaatteita ja piti niiden käyttämisestä. Myöhemmin oli joitain [alusvaatteita], joita hän käytti.

Jossain vaiheessa vaimo ei enää halunnut käyttää seksikkäitä vetimiä, mutta Mark huomauttaa, että asiasta ei kuitenkaan keskusteltu.

Viimeisen avioliittovuotensa aikana Mark alkoi tavata maksullisia seuralaisia, mukaan lukien Samantha X:ää. Vaimo ei tiennyt tästä mitään.

Vaikka mies pyysikin seuralaisia käyttämään sukkanauhoja ja stay up -sukkia, hän sanoo, ettei se ollut ainoa syy uskottomuudelle. Mark nimittäin uskoo, että todellinen syy piili siinä, etteivät hän ja hänen vaimonsa olleet enää intiimisti läheisiä.

Samantha X. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"En tajunnut, kuinka kovasti parisuhteessa pitää tehdä töitä"

Mies kuvailee, että 20 vuotta yhdessä olleen parin suhde oli ennen naimisiinmenoa "tyypillinen" parisuhde, mutta ongelmia alkoi ilmaantua, kun vuosia tuli lisää. Kommunikaatio parin väliltä katosi ja sen myötä myös läheisyys. Mies myöntää olleensa työnarkomaani.

– Ja hyväksyn sen, että iso osa oli sitä, etten tajunnut, kuinka kovasti parisuhteessa, [ja] avioliitossa pitää tehdä töitä. Se ei koskaan ole yhden ihmisen vika.

Mark uskoo, että etenkin miehet tarvitsevat pitkässä parisuhteessa seksiä, ja kommunikaation puute hänen omassa liitossaan johti puolestaan petipuuhien vähenemiseen.

"Tiedän, että se on liiketoimi"

Vaikka Mark nautti salaisesta harrastuksestaan, hän vakuuttaa tunteneensa syyllisyyttä uskottomuudestaan. Mies kokee, että seksityöläisten palvelujen käyttäminen voi olla addiktoivaa, sillä se tarjoaa miehille läheisyyttä, jota he pitkässä parisuhteessa kaipaavat. Lisäksi se on mahdollisuus tutkia omaa seksuaalisuuttaan.

Mark uskoo myös , että on mahdotonta olla kehittämättä tunteita seuralaista kohtaan, jos tätä on nähnyt jo pidempään.

– Tiedän, että se on liiketoimi, eikä todellisen maailman parisuhde, mutta olisi epäinhimillistä olla kehittämättä joitain tunteita.

Vaimo loukkaantui paljastuksesta

Vaikka Mark ja hänen vaimonsa yrittivät parhaansa avioliiton pelastamiseksi, eroa ei voinut välttää. Vaimo sai selville miehen seuralaisharrastuksesta eroprosessin aikana.

– Hän oli hyvin loukkaantunut. Hänestä tuntui nöyryytetyltä ja siinä oli luottamuspuolaa.

Mark kertoo pyytäneensä anteeksi, mutta ei edes yrittänyt selittää tekojaan. Koska pari oli jo tekemässä eroa, hän koki selitysten olevan turhia.

Sinkkuna viihtyvä mies tapaa seuralaisia edelleen muutaman kuukauden välein. Hän sanoo lopettavansa astuessaan seuraavan kerran vakavaan parisuhteeseen, mutta uskoo, ettei se tule olemaan kovin helppoa.

– Luulen, että se on aika vaikeaa, hän myöntää.

Ainakin kumppanin tulisi olla sellainen, jonka kanssa hänellä on todellinen yhteys.

Lue uusimmat artikkelit aiheesta seksi ja parisuhde!

Lähde: News.com.au

Lue myös:

    Uusimmat