Miksi miehet katsovat suuria rintoja, jos he kuitenkin ovat sitä mieltä, että pienemmät ovat kauniit? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Miksi miehet katsovat suuria rintoja, jos he kuitenkin ovat sitä mieltä, että pienemmät ovat kauniit? Onko se valetta?

Kysyin omalta mieheltäni, minkä kokoiset rinnat ovat kauniit, niin hän sanoi 'käteen sopivat'. Hän kuitenkin netissä katsoo vain valtavia, ylisuuria rintoja, mutta ei koskaan sellaisia normaaleja rintoja. Miksi on näin?" kysyy nimimerkki lummu.

Näin miesraati vastasi

"Kaikki rinnat ovat kauniita. Fyysisesti käteen sopivat ovat parhaita, kun taas suuret rinnat lehdissä ja internetissä herättävät meissä lapsen aikaiset muistot, eli suuret rinnat tuottavat paljon maitoa (mutta myös keskikokoiset tuottavat runsaasti maitoa). Suuret rinnat siis näyttävät hienoilta, mutta seksin aikana pienemmät ovat paremmat."
– 32, sinkku

"Miehesi haluaa, että olisit itsevarmempi rinnoistasi, vaikka todellisuudessa fantasioi suuremmasta rintavarustuksesta."
– 43, avioliitossa

"Noh, ainakin itse, kun katselen noita 'alan videoita', niin katson jotain, mikä on vähän oman tuntemuksen ulkopuolella, siitähän sitä parhaat kiksit saa. Itsekin olen pienempien, terhakoiden rintojen kannattaja, mutta silloin tällöin on kiva katsoa vaihtelun vuoksi isompia 'kannuja' ja mitä niiden kanssa voi askarrella.

Eli toisin sanoen: miehelläsi vain on pintapuolinen kiinnostus isompiin kannuihin. Ei sitä tarvitse ylimiettiä. Ihmiset vain haluaa harmittomia fantasioita, eivät ne aina tarkoita yhtään mitään. Tällaistä on tämä ihmiselämä."
– 44, sinkku

"Netistä haetaan visuaalista ärsykettä, jolloin suuremmat rinnat aiheuttavat tietenkin voimakkaampia tuntemuksia. Jokainen meistä voi kuitenkin kuvitella, miltä jättimäiset kumitissit oikeassa elämässä tuntuisivat, joten kiinnostus on usein vain fantasian tasolla."
– 30, parisuhteessa

"Omiin silmiin kaikki (aidot) naisten rinnat ovat kauniita. Ei sillä koolla ole niin väliä. Isot tietenkin huomaa paremmin."
​​​​​​​– 43, seurustelee

Alla näet ensi viikon kysymyksen – mies, miten sinä vastaisit siihen? Jos haluat ottaa osaa, kirjoita vastauksesi alle. Parhaat vastaukset pääsevät mukaan ensi viikon juttuun!

"Miksi miehet miettivät mielessään eropäätöksen valmiiksi ja sitten vain ilmottavat naiselle, että nyt muuten tulee ero? Missään vaiheessa mies ei keskustele naisen kanssa siitä, voisiko asioille tehdä jotain. Tällainen mielikuva minulla on.

Miksi toimitte näin? Eikö mieleenne ole tullut, että asiat voisi ehkä korjata, jos ne jakaisi kumppanin kanssa?" kysyy nimimerkitön.

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Mitä itse haluaisit kysyä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja