Röyhkeä bestman jäi kiinni itse teossa: Vilkuili morsiamen rintavarustusta – sulhanen haukkui k*sipääksi

Hulvaton hääkuva – hirvi keskeytti herkän hetken 0:55
Hirvi juoksi vastavihityn pariskunnan hääkuvaan

Muutaman oluen ottanut bestman päätti pilailla morsiusparin kustannuksella ja poseerasi sangen hävyttömästi hääkuvissa.

Kirkon pihalla otettiin kuvia vasta vihittyjen Natalie ja Rhys Coldreyn koko hääseurueen kanssa. Myöhemmin illalla kuvia selatessaan tuore aviopari huomasi kuvissa häiritsevän yksityiskohdan.

Bestman vannoo kyseessä olleen pila

Sulhasen röyhkeä bestman Andy Wills päätti muutaman oluen nautittuaan hieman hassutella koko seurueen hääkuvassa. Hän kertoo Mirror-sivustolle, ettei hääparilla ollut aavistustakaan hänen tekemisistään vasta kuin illemmalla, kun he näkivät otoksen, jossa hän tiirailee morsiamen rintoja.

– Rhys kutsui minua totta puhuen k*sipääksi. Ajattelin, että tempaus oli aika hauska, Wills kertoo.

Bestman kertoo, että hän tulee myös morsiamen kanssa oikein hyvin toimeen ja tämäkin tietää, että Wills tykkää kujeilla kavereidensa kustannuksella. Wills vannoikin, että kyseessä oli nimenomaan pila, jonka tarkoituksena oli jekuttaa avioparia – ja hauskuuttaa vielä häiden jälkeenkin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuva pääsee osaksi hääalbumia

Onneksi Coldreyt kokivat asian lopulta hauskana ja morsian päätti jopa lisätä hassun otoksen heidän hääalbumiinsa.

– Luulenpa että lisään tämän hääalbumiimme, koska se todistaa, kuinka hävytön poikien porukka on. Rakastan sitä piirrettä heissä ja kuva todistaa, että häissämme oli hauskaa, Natalie Coldrey kommentoi.

Natalie kertoo lisäksi osanneensakin odottaa jonkinlaista jekkua Willsin toimesta, ja oli onnellinen, kun piloja ei paljastunut tämän enempää.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat