Riipputissit vai silikonit – kumpi vaihtoehdoista on huonompi? Miehet vastaavat

2:32
Näistä merkeistä tunnistat vääränkokoiset rintaliivit

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Tiedän, että moni mies suhtautuu negatiivisesti siihen, että heidän naisystävä ottaisi silikonit. Miehet tykkäävät kuitenkin katsoa silikonirintoja, vaikka eivät sellaisia haluaisikaan omalle naiselleen. Mutta kumpi on pahempi, riipputissit vai se, että nainen ottaisi ne silikonit?" kysyy nimimerkki Mariliina.

Näin miehet vastasivat

"Kyllä se on vain niin, että luomu on aina luomu. Silikonit jäävät luomurinnoille aina toiseksi. Aina."
– 48, avioliitossa

"Tärkeintä on se, että nainen kelpaa itse itsellensä. Hyväksyn silikonit, mikäli se nostaa naisen itsetuntoa ja hän tekee sen nimenomaan itseään varten eikä tee operaatiosta/rinnoistaan numeroa. Mutta ei tulisi mieleenikään kehottaa ketään naista menemään rintaleikkaukseen, luonnollisuus on aina kauneinta."
– 33, seurustelee

"Itselle ei ole kokemusta silikonirinnoista, mutta olen aiheesta keskustellut naisten kanssa. Itseäni ei haittaisi, vaikka naisella olisi silikonit. En toki haluaisi, että ne olisivat sitten luonnottoman suuret. Jokaisella naisella syy on erilianen, ja joillekin rintojen suurennus kohotta itsetuntoa. Eikä ole seksikkäämpää kun itsevarma nainen."
– 35, parisuhteessa​​​​​​​

"Silikonit ovat lähtökohtaisesti huono ratkaisu. Parikymmentä vuotta sitten ne olivat uutuutensa takia seksikkäät, kiitos lähinnä jenkkiläisen pornoteollisuuden. Sitten miehet ovat alkaneet pitää enemmän normaaleista rinnoista niin seksifantasioissa kuin arkielossa. Silikonit ovat ihan OK, jos ne ovat todella hyvin tehty ja näyttävät ns. luomulta. Isot muovitöttöröt tekevät naisesta halvan näköisen eivätkä kiihota ketään varttia pidempään. Vastaus kysymykseesi: mikäli rinnat riippuvat pahasti, pieniä silikoneja kannattaa harkita."
– Herra 47, avioliitossa

"Molemmat vaihtoehdot kelpaavat. Eli riippuisi naisesta itsestään. Jos se saisi hänet olemaan itsevarmempi ja tyytyväisempi itseensä, niin KYLLÄ. Muuten ei. On kuitenkin ehkä enemmän hänen oma asiansa."
– 43, avioliitossa

"Mieluummin katselen ihan luonnollisia rintoja kuin silikonipalloja. Vaan olennaisempaa on läsnäolo – ei se rinnoista ole kiinni, kun rakas on vieressä, vaikka olisi rintasyövän takia kokonaan rinnaton."
– 54, avioliitossa​​​​​​​

Mitä itse haluaisit kysyä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja