Miltä rinnat tuntuvat? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Miltä rinnat tuntuvat?" kysyy nimimerkki moi.

Näin naiset vastasivat

"Oletan, että tässä haetaan tietoa siitä, miltä tuntuu, kun on rinnat. Kysymys on hieman sama kuin 'miltä korvat tuntuvat?'. Eli ei niitä normaalisti varmaankaan kovin moni aktiivisesti ihan jatkuvasti ajattele. Nuorena sitä paitsi lienee tärkeämpää, miltä ne näyttävät, kuin miltä ne tuntuvat.

Välillä E-kupin rinnat tuntuvat kyllä inhottavilta, jos sattuu esimerkiksi joutumaan juoksemaan ilman urheiluliivejä. Mutta ehkä toden teolla rintoja alkoi ajattelemaan silloin, kun imetti. Silloin tuntui siltä, että rinnoilla on jokin tarkoitus. Imetys tuntui ihan mukavalta, kun paine täysistä tisseistä helpotti sen myötä. Kun imetys loppui, ne tuntuivat ihan helvetin kipeiltä ja kovilta! Olen iloinen, että 'tissit' pysyivät yli vuoden kestäneestä imetyksestä huolimatta kuosissaan – edelleen ihan ryhdikkäinä ja täyteläisinä. Lapsesta ne ilmeisesti tuntuvat ihanan pehmeiltä, turvallisilta ja lohduttavilta, kun tämä tykkää sylissä ollessaan käyttää niitä tyynynä."
– 36, naimisissa

Rinnat

"Rinnat eivät oikeastaan tunnu miltään, sen enempää kuin nenä tai mikään muukaan uloke kehossa. Toki kylmällä ilmalla sen ”tuntee”, kun nännit alkavat nöpöttää: samalla rinnat tuntuvat tavallaan pakkautuvan tiiviimmin ja kovemmin yhteen ja näyttävätkin pyöreämmiltä kuin nännien ollessa lepotilassa.

Joskus juostessa rinnat saattavat hölskyä inhottavasti, mutta itselläni on sen verran pienet rinnat, että kunnon juoksuliivit poistavat tämänkin ongelman. Noin ylipäätään rintaliivit tosin ovat rintojen omistamisen ärsyttävimpiä puolia – huonot liivit puristavat ja hankaavat kyljistä ja selästä. Silloin ei ole mitään parempaa kuin se, kun pääsee kotona riisumaan liivit!"
– 30, avioliitossa

Ulospäinsuuntautunet rinnat
​​​​​​​

"Rinnat tuntuvat vähän kuin stressipalloilta – harmi, ettei niiden puristeleminen julkisesti ole yleisesti hyväksyttyä. Ne ovat pehmeät pallot, jotka painautuvat mukavasti toisiinsa kyljellä maatessaan. Välillä tissejä aristaa ja mukulakivikadulla pyöräillessä tai huonot rintaliivit päällä rinnat tuntuvat ärsyttäviltä ja epäkäytännöllisiltä. En tiedä, mikä hyöty minulle rinnoistani ylipäätään tulee olemaan, mutta ainakin ne saavat tuntemaan oloni naiselliseksi, vaikka en ole mikään povipommi. Ja mikä tärkeintä, rintani tuntuvat omiltani."
– 24, sinkku

"Ennen kuukautisia rinnat tulevat todella kipeiksi, turvonneiksi ja aroiksi. Silloin jopa käveleminen ilman rintaliivejä tuottaa tuskaa. Muuten rinnat eivät tunnu paljon miltään, paitsi, jos makaa mahallaan; silloin lattia voi väärässä asennossa painaa kipeästi. Joskus, jos yllä on löysä t-paita eikä käytä rintaliivejä, paita hankaa nännejä ikävästi."
– 31, parisuhteessa


***

0:47

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja