Mikko Rantanen velmuili ruotsalaiselle ketjukaverilleen: "Kysykää, miksei laittanut sitä sisään"

Mikko Rantanen teki NHL:n tähdistöviikonlopun peleissä Keskisen divisioonan joukkueelle kahdessa ottelussa yhteensä neljä maalia ja kaksi maalisyöttöä.

Rantasen joukkue hävisi kuitenkin tähdistötapahtuman loppuottelussa 10–5 Metropolitan-divisioonan joukkueelle, jonka Sebastian Aho teki finaaliottelussa yhden maalin ja syötti toisen.

–  Taisimme vähän kilpailla keskenämme, Rantanen sanoi Colorado Avalanchen joukkuetoveristaan Gabriel Landeskogista, joka keräsi kahdessa ottelussa seitsemän tehopistettä.

–  Olisin vain toivonut, että hän olisi saanut sisään sen paluukiekon joka olisi tasoittanut pelin 1–1:een ensimmäisessä erässä. Teidän täytyy kysyä häneltä, mitä siinä tapahtui ja miksei hän laittanut sitä sisään. Peli olisi todennäköisesti ollut aivan erilainen, Rantanen jatkoi.

Metropolitanin joukkue vei loppuottelun avauserän 5–0.

–  He olivat meitä valmiimpia. Peli oli 5–0 ensimmäisen erän jälkeen, joten se oli nopeasti ohi, Rantanen tunnusti.