Mikä on pahinta, mitä mies on sanonut? Naiset vastaavat

Toisen sanomiset jättävät jälkensä. MTV Lifestylen lukija kysyy tällä kertaa kanssasisariltaan, mikä on ollut kaikista kamalin asia, mitä mies on letkauttanut naiselle. Näin naisraati vastasi ja otti kantaa lukijan tarinaan.

"Mikä on kaikista kamalin asia, mitä mies on sanonut teille? Entinen poikaystäväni sanoi yhden kerran, että minulla on ruma lättäp*rse ja että hän kaipasi entisensä ”persikkapeppua”. Vaikka tästä on aikaa vuosia, edelleen olen epävarma takapuolestani. Huomaan myös itse haukkuvani itseäni rumaksi, enkä koskaan usko muiden kehuja. Miten te olette osanneet päästä yli toisen haukuista? Vai pääseekö edes niistä…" kysyy nimimerkki Huono takapuoliko?

Näin naisraati vastasi:

"Entinen poikaystäväni oli sitä mieltä, että minun pitäisi kasvattaa pitkät hiukset ja pitää tiukkaa ponnaria, koska se on seksikästä, ei niinkään lyhyt poikatukka, joka minulla on ollut jo vuosien ajan. Myönnän, että kolahti pahasti, mutta niin kauan, kuin oma peilikuva miellyttää minua, en anna muiden sanomisten vaikuttaa."
Nainen, 28, avioliitossa


"Yksi entinen poikaystäväni puhui usein psyko-eksistään, joita oli useampi. Kun erosimme (minun aloitteestani), hän alkoi vainota minua tekstareilla, joissa vuoroin haukkui tunnevammaiseksi, vuoroin pyysi antamaan vielä mahdollisuuden. Tässä vaiheessa tajusin, etteivät ne eksät tainneet kaikki olla niin hulluja kuin oli mainostettu. Tunnevammaiseksi haukkuminen on pahinta, mitä minulle on sanottu, sillä erotilanteen ollessa päällä aloin kyseenalaistaa käsitystäni itsestäni ja sitä, olenko tosiaan jotenkin "vammainen", kun haluan erota. Onneksi myöhemmin tajusin, että vika oli tekstarin toisessa päässä. Ps. Älä hauku itse itseäsi. Tässä maassa on koulukiusaajia ihan tarpeeksi, sinun ei tarvitse olla sellainen itse itsellesi."
Nainen, 28, sinkku


"Minua ei haittaa ulkonäköön liittyvät lapselliset tai muuten vaan typerät kommentit, koska niille asioille en mahda yhtään mitään. Rumat kommentit menevät toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Varmaan joku on joskus sanonut jotain ikävää, mutta sellaista on täydellisen turhaa jäädä pohtimaan. Haukkuminen parisuhteessa on osoitus siitä, että haukkuva osapuoli on luonteeltaan lapsellinen, epävarma itsestään, pahantahtoinen ja alistava. Tuollaisesta miehestä on hyvä päästä eroon. Jos joku jatkossa sanoo sinulle jotain tuollaista, niin ainoa oikea vastaus on, että mene etsimään sitten parempi p*rse ja minä etsin paremman miehen.

Ainakin kerran muistan riidelleeni mieheni kanssa, kun tämä haukkui uutta (kallista) vaatettani. Mielestäni oli ikävää ja turhaa pilata uuden vaatteen tuoma ilo negatiivisilla kommenteilla. Mies oli sitä mieltä, että hänellä on oikeus olla rehellinen. Olin ehkä itse tuossa tilanteessa turhan herkkänahkainen. Kyse oli kuitenkin vain vaivaisesta paidasta."
Nainen, 23, avoliitossa

"Sä olet varmaan hyvä lumilautailemaan, kun sulla on lauta omasta takaa. Tuo kommentti ei ole kenties kaikista pahin jonka olen kaksilahkeisen suusta kuullut, mutta se on jättänyt selvästi jälkensä, sillä se kommentti ilmestyy jostain aina takaraivoon kummittelemaan. Kuulen vieläkin tämän nuoren herran äänenpainon ja näen sieluni silmin hänen halveksivan, mittailevan katseensa. Olimme tuolloin yläasteella. Pahinta oli, että olin hitusen ihastunut häneen, ja hänen murskaava tuomionsa keskenkasvuisesta ulkonäöstäni osui jonnekin syvälle. Ironista kuitenkin on, että kiitos hormonien, kuppikokoni kasvoi kohisten. Yst. terveisin, 65G."
Nainen, 27, sinkku


"Minulle ei ole kukaan mies sanonut mitään niin kamalaa, että olisi jäänyt mieleen kummittelemaan. Joskus joku tuntematon (ja humalainen) mies kommentoi kadulla vastaan tullessaan, että "onpa isotissinen nainen" ja myönnän kyllä, että siitä jäi pieni epävarmuus joksikin ajaksi. Mutta tuo mitä kysymyksen esittäjälle on sanottu, on kyllä todella tökeröä eikä mitenkään vahingossa ja tarkoittamatta sanottu ilkeä kommentti! Kuulostaa siltä, että poikaystävä on vain halunnut loukata kun entinenkin tyttöystävä on pitänyt vetää mukaan. Tuommoisia ei mielestäni tarvitse kestää ja olen ihan varma, että ongelma on ollut jossain ihan muualla kuin takapuolessasi. Mitä luultavammin kommentin sanoneessa ihmisessä."
Nainen, 22, seurustelee


"Keskustelin puolisen vuotta sitten erään miehen kanssa mahdollisesta tulevasta parisuhteesta, kun mies alkoi selittämään sitä, millainen riesa lapseni parisuhteelle on. Täytyy sanoa, että sen lisäksi, että meni pahasti fiilikset kyseistä miestä kohtaan, niin tuli kyllä todella epävarma olo myös siitä, kelpaako yksinhuoltajaäiti kellekään. Toisaalta, jos tuo on se taso, mihin pitäisi tyytyä, niin olen mieluummin yksin."
Nainen, 28, yksinhuoltaja


"Rehellisesti sanottuna olen päässyt ainakin tähän asti hyvin helpolla, eikä minun fyysisiä ominaisuuksia ole oikein koskaan haukuttu. Toki perinteiset "lauta"-huutelut olen kuullut yläasteella, mutta oikeastaan siihen ne ovatkin jääneet. Voisin kuvitella, että pahimmat iskut tulisi nimenomaan fyysisen puolen haukuista, koska ne vaikuttavat suhteellisen herkästi itsetuntoon ja niistä voi olla vaikea päästä yli."
Nainen, 28, parisuhteessa

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta?

Esimerkiksi näitä asioita on jo kysytty naisilta:


Entä mitä sinä haluaisit tietää miehistä?Käy esittämässä kysymyksesi!

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat