Mainos

"Mietin, onko hänen kehonsa käynyt läpi synnyttämisen" – viiden lapsen fitness-äiti on arvostelijoiden mukaan "liian hyvässä kunnossa"

Englantilainen Simone Gately, 35, on vastannut kriitikoiden sanoihin: hän saa kuulla epäilyksiä siitä, ettei oikeasti synnyttänyt lapsiaan.

Simone Gatelya, 35, tituleerataan internetin parhaassa kunnossa olevaksi äidiksi. Viiden lapsen äiti käyttää jopa lapsiaan painoina tehdessään kyykkyjä ja punnerruksia! Gatelyn treenirutiini takaa, että hän on huippukunnossa, mutta epäilijöitä riittää silti; Gatelylla on viisi lasta, ja se epäilyttää osaa kommentoijista.

– Mietin, onko hänen kehonsa käynyt läpi lapsen synnyttämisen, eräs kommentoija ihmettelee.

Gately sai lapsensa vuosien 2006 ja 2012 välillä. Nyt hän saa kuulla epäilyksiä siitä, ettei oikeasti synnyttänyt lapsiaan, vaan käytti sijaissynnyttäjää.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Daily Mailin Femail-osiolle Gately kertoi, että piti yllä treenirutiinejaan jokaisen raskauden aikana. Hän pudotti raskauskilot aina 10–12 viikossa kävelemällä ja syömällä terveellisesti. Naista on syytetty myös kehon parantelemisesta plastiikkakirurgian keinoin, mutta tämänkin hän on kieltänyt.

– Naiset eivät saisi tuntea painetta ponnahtaa takaisin hyvään kuntoon heti lapsen saamisen jälkeen, ja heillä tulisi olla aikaa tottua äitiyteen, nainen kommentoi.

– Olen kuin kuka tahansa normaali äiti, joka tekee töitä ja jonglööraa lastensa kiireisten elämien kansa, vien pesueeni yli 30 harrastukseen viikossa enkä saa apua ulkopuolisilta tahoilta. Yleensä päiväni alkaa kello kuusi jonkinlaisella juoksu- tai kävelylenkillä, siihen sisältyy myös kouluun vienti, läksyissä auttaminen, kauppaan juokseminen, juhlien ja aktiviteettien järjestäminen ja kaiken tämän lisäksi täytyy mahduttaa mukaan kotitreeni.

Gatelyn mukaan aterioiden suunnitteleminen ja valmistelu ovat tärkeä osa hänen elämäntyyliään. Instagramissa Gately kertoo, että herää kuudelta, lähtee 40 minuutin lenkille kello 6.10 ennen kuin lapset heräävät ja peseytyy sitten kello 7.00. Koko perhe syö aamiaista 7.30; kello 8.00–8.30 on aika lähteä kouluun. Kello 9.00 nainen palaa kotiin pienen kolmevuotiaansa kanssa. Hän yrittää mahduttaa päiväänsä ainakin 20 minuutin minitreenejä.

Gately uskoo, että jokainen äiti voi kuntoilla, mutta se vaatii organisointikykyä ja suunnitelmallisuutta.

0:45

Lähde: Dailymail.co.uk, Instagram 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.