Mies valehteli törkeästi ja jätti puille paljaille – nainen ryhtyi huumeimperiumia pyörittäväksi nunnaksi

Amerikkalaisnainen päätti ryhtyä huumeimperiumia pyörittäväksi nunnaksi sen jälkeen, kun hänen miehensä jätti naisen puille paljaille.

Monesti ero pitkäaikaisesta suhteesta tarkoittaa valtavaa muutosta elämässä. Moni alkaa toteuttaa itseään aivan uudella tavalla esimerkiksi uuden harrastuksen, elämäntaparemontin tai matkustelun muodossa.

Brittisivusto The Sun kertoo keski-ikäisestä naisesta, joka muutti elämäänsä astetta erikoisemmalla tavalla: hänestä tuli lääkekannabisyritystä pyörittävä nunna.

Mies petti, ryösti ja jätti

Christine Meeusen asui vielä 2000-luvun alussa Alankomaiden pääkaupungissa Amsterdamissa. Hän eli miehensä ja kolmen lapsensa kanssa onnellista perhe-elämää.

Auvoinen arki joutui todelliseen myrskyn silmään vuonna 2005, kun Christine huomasi miehensä tyhjentäneen hänen miljoonan dollarin säästönsä – ja niin mies kuin rahatkin hävisivät kuin tuhka tuuleen.

Samalla kävi ilmi, ettei mies ollut koskaan eronnut edellisestä liitostaan, vaan hän oli edelleen naimisissa ex-vaimonsa kanssa.

Valheiden verkon aukeaminen sai aikaan tapahtumasarjan, joka vei Christinen ja lapset lopulta rapakon toiselle puolen, Yhdysvaltoihin, jossa nainen käänsi aivan uuden sivun elämässään.

Perusti oman uskonlahkonsa ja miljoonien arvoisen bisneksen

Amerikkaan päästyään varaton, asunnoton ja petetty nainen halusi näyttää maailmalle, että kovia kokenut nainen voi kääntää rankan menneisyytensä voitoksi ja menestyä.

Christine koki tasa-arvoon ja naisten oikeuksiin liittyvät asiat tärkeiksi ja halusi luoda yhteisön, jossa on naisvoimaa. Hän tutustui paikalliseen uskonlahkoon ja päätti ryhtyä nunnaksi muuttaen nimensä sisar Kateksi.

Samalla, kun uudesti syntynyt nainen ajoi itselleen tärkeitä asioita poliittisten marssien muodossa, hän jakoi kiinnostustaan ihmisen hyvinvointiin. Hän halusi rakentaa bisneksen lääkekannabiksen ympärille.

Koska monet ihmiset tukivat sisar Katen ideologiaa, hän päätti aloittaa uuden hengellisen yhteisönsä, Sisters of Valleyn. Sisar Kate tuottaa nyt lääkekannabista kanssasisartensa kanssa luonnon ehdoilla valtavalla kannabisplantaasilla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kannabista viljellään lääkkeeksi – seriffit ovat asiasta eri mieltä

Itseään huumenunnaksi tituleeraava nainen vakuuttaa, että kannabista kasvatetaan ja jatkojalostetaan ainoastaan lääkinnälliseen tarkoitukseen, kuten  syövän ja epilepsian hoitoon.

– Kannabis on ihmeellinen parantava kasvi. Maailmalla aletaan olla avoimempia lääkekannabista kohtaan, eikä kannabista pidetä vain vaarallisena huumeena, sisar Kate iloitsee.

Miljoonien dollareiden arvoinen kannabisimperiumi on menestynyt myös maailmanlaajuisesti.

Kaikki eivät kuitenkaan katso tuottoisaa liiketoimintaa hyvällä: paikalliset seriffit pitävät sisar Katea ja hänen yrityksensä työntekijöitä huumediilereinä.

Huumenunna toteaa, että yhtenä hänen missionaan on suojella viljelmiään tarvittaessa myös asein loppuun saakka tappavilla ja mustilla markkinoilla.

– Olemme aktivisteja, anarkisteja, sielunsiskoja, huumenunna kuvailee johtamaansa liikettä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat