Lapsi sai Lego-paketin – sisältä löytyi kymppitonnien arvosta metamfetamiinia

Huumeista voi päästä eroon 8:30
Videolla Petri kertoo huumeriippuvuudestaan.

Lego-paketin sisältä löytyi 40 000 dollarin arvosta metamfetamiinia.

Kolme georgialaisnaista oli ostanut Yhdysvaltain Etelä-Carolinassa sijaitsevasta second hand -kaupasta Lego-paketin, jonka sisältä löytyi 1,3 kiloa metamfetamiinia. Löydöksestä uutisoi muun muassa CNN.

Tutkija Jim Riggs Bullochin piirikunnan sheriffin toimistosta kertoo WSB-sivustolle, että naiset olivat antaneet laatikon lapselle, joka avasi sen ja löysi 40 000 dollarin, noin 35 700 euron, arvosta huumeita.

Paketin alkuperä mysteeri

Naiset soittivat poliisille. Viranomaiset kertovat Facebook-sivullaan, että he hakivat metamfetamiinit ja soittivat huumeasioista vastaaville Drug Enforcement Administration -viranomaisille.

DEA:n mukaan laatikko oli ehkä ostettu varaston huutokaupassa, minkä jälkeen se toimitettiin kyseiseen kauppaan. Kukaan ei ilmeisesti ollut miettinyt, mitä se sisälsi.

Riggsin mukaan huumediilerit lähettävät huumeita esimerkiksi hylättyihin osoitteisiin, josta ne voi noutaa. USA:n postilaitos ei kuitenkaan jätä paketteja tällaisiin paikkoihin, joten joskus ne jätetään naapuriin tai pistetään huutokauppaan.

Viranomaisten mukaan tapauksessa ei nostettu syytteitä.

Lue myös:

    Uusimmat