Marie, 47, erosi miehestään ja juhlisti eroa näyttävillä kuvilla: "Vahvat naiset voivat mennä elämässä eteenpäin"

Nainen halusi kääntää elämässään uuden sivun avioeronsa jälkeen. Hänestä otettiin voimallinen ja puhutteleva kuvasarja, josta tuli siinä samassa somehitti. 

Avioeron voisi luulla olevan raskas, mutta toisinaan avioero voi olla vapauttava kokemus. Marie Lollis, 47, on esimerkki avioeron kokeeneesta naisesta, jolle avioero oli suuri helpotus – ja nainen antoi sen myös näkyä.

"Halusin tavan, jolla päättää kyseinen luku elämästäni"

Marie Lollis oli naimisissa Quinton Eatonin kanssa 13 vuoden ajan. Pariskunnan avioero astui voimaan maaliskuussa.

Marie Lollis halusikin kääntää uuden sivun elämässään ja juhlisti sitä ei niin tavallisen kuvaussession muodossa, kertoo brittiläismedia The Sun.

Hän pyysi apua veljensä vaimolta Natasha Lollisilta, joka on ammattivalokuvaaja. He suunnittelivat ja toteuttivat näyttävän kuvasarjan, joissa poseeraa silmin nähden onnellinen ja hyvinvoiva nainen.

– Halusin tavan, jolla päättää kyseinen luku elämästäni ja tehdä avioerosta sitä kautta virallista, Marie kertoo Daily Mailille.

Marie on pukeutunut kokomustaan ja näyttävään asuun ja hänen hiuksensa on kauniisti kiharrettuina. Naisen jaloissa on näyttävät mustat saappaat, joissa on terävä ja kapea korko.

Hääkuvalle kyytiä: ”Toivon sinulle parasta, mutta se sinulla oikeastaan ehti olla jo”

Yhdessä kuvassa Marie poseeraa hymyileväisenä pidellen korkokenkiä, joiden pohjissa on kirjoitettu ”Alkoi 2006” sekä ”Päättyi 2019”. Tekstit kuvastavat aikaa, jolloin Marien ja hänen ex-miehensä yhteinen taival alkoi sekä vuotta, jolloin liitto lopulta kuopattiin.

Toisessa kuvassa Marien ja hänen ex-miehensä hääkuva makaa maassa mustissa kehyksissä. Marie on astunut korkokengällään kuvan päälle voimalla, ja kuvataulun lasi on pirstaleina.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Eräässä kuvassa Marie on sytyttänyt hääkuvan liekkeihin kuvastaakseen, kuinka hänen ja ex-miehensä liitto on lopullisesti ohi.

Hän myös poseeraa ylpeänä avioeropapereiden kanssa, pidellen toisessa kädessään kylttiä, jossa lukee: ”Toivon sinulle parasta, mutta se sinulla oikeastaan ehti olla jo”.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ex-mies käytti huumeita – viruu edelleen vankilassa

Marie on kulkenut pitkän tien ollakseen onnellinen. Hänen elämänsä muuttui totaalisesti, kun hänen miehensä sekaantui huumeisiin.

– Hän jäi koukkuun metamfetamiiniin ja ajautui vääriin porukoihin. On niin surullista, kuinka huumeet muuttavat ihmistä. Kun hän ei ollut huumeissa, hän oli hyvä mies, Marie kertoo.

Marien ex-mies oli vähän väliä vankilassa. Tälläkin hetkellä ex-mies viruu vankilassa odottaen oikeudenkäyntiä useammasta eri rikoksesta. Pari asui pitkään erillään ennen kuin avioero astui virallisesti voimaan viime kuussa.

Kuvasarjasta tuli somehitti

Marie julkaisi kuvasarjan sosiaalisessa mediassa. Kuvasarjasta tuli välittömästi somehitti, ja kuvat keräsivät hetkessä noin 60 000 tykkäystä jopa 10 000 kommenttia.

– Emme rehellisesti sanottuna olisi uskoneet, että kuvasarjasta voisi tulla viraali. Uskon, että kaikki olivat samaan aikaan järkyttyneitä ja huvittuneita siitä, että joku oikeasti poikkeaa normaalista ja tekee jotain rohkeaa, Marie pohtii kuvien suosiota.

Moni Twitter-käyttäjä ihastelee Marien tempausta.

– Tämä avioerosta kertova kuvasarja on paras asia, johon olen tänään törmännyt Internetissä. Tarvitsen myös tuon viinilasin, eräs kommentoi.

Marie itse pitää eniten kuvasta, jossa hän kallistaa päätään taaksepäin, nauraa ja pitelee kädessään viinilasia. Myös viinilasissa on piikittelevä teksti: ”Vihdoin ja viimein eronnut – hei hei mies!”.

Marie on löytänyt rinnalleen uuden, rakastavan miehen. 

– Kaiken kokemani jälkeen olen nyt vahvempi. Olen onnellinen elämääni ja minut on siunattu hyvällä miehellä, perheellä ja läheisillä ystävillä, Marie sanoo tyytyväisenä.  

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Marien kuvat saivat aikaan lukuisia yhteydenottoja naisilta, jotka ovat lähteneet pois huonosta suhteesta Marien esimerkin innoittamina. 

– Halusin kuvilla osoittaa, että vahvat naiset voivat mennä elämässä eteenpäin ja olla onnellisia, Marie perustelee hänestä otettuja kuvia.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat