Mies poisti metallin limutölkistä – paljasti samalla hämmentävän asian tuotteesta: "Kuten näet, et oikeastaan koskaan juo metallitölkistä..."

Ihmisille tuli yllätyksenä, ettei alumiininen cola-tölkki olekaan pelkkää alumiinia.

Kanadalainen "tiedenörtti" yllätti nettikansan paljastamalla metallisten juomatölkkien salaisuuden. NurdRage -nimellä videoita muun muassa YouTubessa julkaiseva tili kuvailee itseään "tiedenörteiksi", jotka haluavat esitellä "tieteellisiä kokeita keittiökemiasta aina edistyneeseen synteesiin".

Alumiinin alla on muovikerros

NurdRagen videolla Cola-tölkistä liuotetaan irti alumiinikerros. Lienee selvää, ettei kokemattoman ei pitäisi kokeilla tätä kotona.

Katsojille tuli kuitenkin yllätyksenä se, että alumiinin alla on kerros muovia. Cola ei siis oikeasti kosketa tölkin alumiinipintaa.

– Kuten näet, et oikeastaan koskaan juo metallitölkistä, videolla todetaan.

"Kaveri kuulostaa siltä, että hän yrittää suojella henkilöllisyyttään"

Video ei ole ainoa laatuaan, sillä sama koe kiertää netissä toisinaan. Muovikerroksen lisäksi hämmennystä onkin NurdRagen videolla herättänyt videota kuvanneen miehen ääni – se kun kuulostaa muunnellulta.

– Miksi tämä kaveri kuulostaa siltä, että häntä haastatellaan pimeässä huoneessa identiteetin suojelemiseksi? Mick Cliffe vitsailee Facebookissa.

– Kaveri kuulostaa siltä, että hän yrittää suojella henkilöllisyyttään oikeudessa, YouTube-käyttäjä Justus Larson heittää.

– Tätä ihmiset tekevät, kun heillä on tylsää todistajansuojeluohjelmassa, Mirai vitsailee.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja