Coca-Colan tölkkeihin tulossa kesällä ennenkuulumaton muutos – katso itse, luulisitko painovirheeksi?

coca-cola tölkit
Coca-Cola lanseeraa uuden tölkin yhteistyössä Netflixin suositun Stranger Things -sarjan kanssa. Shutterstock

Coca-Cola tuo kesällä markkinoille erikoiserän tölkkejä, joissa brändin logo on ensimmäistä kertaa ikinä väärinpäin. Kyseessä on yhteistyötuote Netflixin kanssa.

Tänä kesänä suomalaiset saattavat hieraista silmiään kaupan  virvoitusjuomaosastolla, sillä Coca-Colan tölkkeihin tullaan painamaan logot väärinpäin. Kyseessä ei virvoitusjuomajätin mukaan ole painovirhe, vaan tölkit ovat Netflixin huippusuositun Stranger Things -sarjan kolmannen tuotantokauden kunniaksi julkaistava erikoistölkkierä. Kerta on ensimmäinen, kun Coca-Colan logo on juomapakkauksessa ylösalaisin.

Supersuosittu ja jo trailerillaan katseluennätyksiä rikkonut Netflixin Stranger Things -sarjan kolmas kausi saa kansainvälisen ensi-iltansa 4.7.2019. Sarjasta on kasvanut kansainvälinen ilmiö ja se on suosittu myös Suomessa erityisesti nuorten keskuudessa.

Coca-Cola on nähty Netflix-sarjan kahdessa aiemmassa kaudessa yli kymmenen kertaa ja muistetaan muun muassa kohtauksesta, jossa yksi sarjan roolihahmoista rutistaa Coca-Cola-tölkin ajatuksen voimalla.

Virvoitusjuomajätillä on jo yli 100 vuoden kokemus yhteistyöstä elokuva- ja viihdemaailman kanssa. Yhtiö teki elokuvamarkkinointia jo vuonna 1914, aloitti elokuvatähtiyhteistyön Charlie Chaplinin kanssa vuonna 1927, toi elokuvateattereihin ensimmäiset virkistyspisteet 1940-luvulla, kehitti edelläkävijänä juomien elokuvamainontaa 1950-60-luvuilla ja esitteli ensimmäiset elokuvapromootiokampanjat jo 1970-luvulla. Yhtiön hallussa on myös yksi parhaan elokuvan Oscar-patsas, elokuvasta Gandhi, joka valmistui Coca-Colan omistaessa Columbia Pictures –yhtiön.

Lähde: Coca-Cola

Alla olevalla videolla fiilistellään ison Muumi-limupullon saapumista suomalaiskauppoihin.

0:25


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja